2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Interjú a jogi szakállamtitkárral

Hosz  |  2008. 05. 15., 08:51

A jogi és igazgatási szolgálat napján, május 14-én készített interjút az Egység újság felelős szerkesztője a HM frissen kinevezett jogi szakállamtitkárával, dr. József Péterrel. Az írást az Egység júniusi számában olvashatják el... 

Dr. József Pétert - egyebek mellett - a jogalkotás rendjéről, a devizaellátmányból fakadó különbözet kifizetéséről, a szakközépiskolai tanulmányi szolgálati időbe történő beszámításáról, valamint az NRF váltások készenléti díjának kifizetéséről is megkérdeztük. Az interjút a június első napjaiban megjelenő Egység 2008/6. száma közli majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.