2023. 09. 22. péntek
Móric
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

New Orleans: Exkluzív klub a fegyveres és rendvédelmi dolgozóknak

Hosz  |  2008. 05. 18., 11:30

Mostantól exkluzív klubban szórakozhatnak a fegyveres és rendvédelmi dolgozók és családtagjaik. Az FRDÉSZ tagjai: katonák, rendőrök, tűzoltók, vámosok, börtönőrök, polgári védelmisek és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozók - május 16-án este - zártkörű bulit tartottak a főváros VI. kerületében található New Orleans szórakozóhelyen. A Kónya Péter FRDÉSZ elnök vezette est meglepetésvendége Farkas Bertalan űrhajós volt.

Mintegy száz katona, rendőr, tüzoltó, vámos, börtönőr, polgári védelmis és nemzetbiztonsági szolgálatnál dolgozó kolléga szórakozhatott együtt a belvárosi New Orleans vendéglátóhelyen. Az FRDÉSZ elnöke megnyitó szavaiban örömét és köszönetét fejezte ki a szórakozóhely tulajdonosainak, hogy exkluzív otthont, kedvezményes étel- és italfogyasztást bitosítanak a szféra azon dolgozóinak, akik itt kívánnak néhány kellemes órát eltölteni.

A május 16-i nyitóbuli finom svédasztalos vacsorájának elfogyasztása, a színvonalas meglepetésmüsor és a szórakoztató zene és tácmulatság közben - a Magyar Honvédség 160 éves történelméről megemlékező központi ünnepségről - megérkezett az est díszvendége, Farkas Bertalan ürhajós is. A rövid köszöntő után Kónya Péter elnök és a szórakozóhely tulajdonosai jóvoltából ürhajósunk az egyik boxban elfoglalhatta saját, mostantól kizárólagos helyét. A honlapunknak nyilatkozó nyugállományú dandártábornok miután az elmúlt évtizedek helyőrségi klubjainak hanglatát idézte fel, az ötlet nagyszerüségét hangsúlyozta, de azt is elmondta, hogy minden bizonnyal más alkalmakkor is ellátogat ide.

Az interjú további részleteit az Egység júniusi száma közli majd - a szerk.

A New Orleans fergeteges nyitóbuliját május 23-án tartják. A részleteket az Egység májusi számában található hirdetés tartalmazza. Legyen ott Ön is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.