2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny az Aktivitás kupáért

Hosz  |  2008. 05. 19., 18:12

Kellemes kora nyári idő köszöntötte szombat reggel a HOSZ hódmezővásárhelyi alapszervezete és a László István Sporthorgász Egyesület közös szervezésében lebonyolított I. HOSZ Aktivitás Horgászkupa résztvevőit...

Rövid köszöntő után mindenki izgatottan várta a sorsolást, hiszen ahogyan az a későbbiek folyamán kiderült, sok múlott a jó horgászhelyen.

08. 55-kor felhangzott a jel és megkezdődött az intenzív etetés, majd 5 perccel később a csalik végtelen tárházát felvonultatva elkezdődött a versengés.

Sajnos a folyamatos szél és a hullámzó víz hamar sejtetni engedte, hogy a várva-várt zsákmány el fog maradni. Az idő múlásával azonban itt-ott már görbültek a botok és lassan ugyan, de gyültek a kárászok, dévérek és a méretes pontyok a haltartókban. A verseny végén a horgászok zöme megfelelő elfoglaltságot tudott biztosítani a mérlegelőknek, hiszen akadt 8 kilógramm fölötti összfogás is.

A versenyt záró kellemes hangulatú ebédet megelőzte az eredmények összesítése, amely alapján a következő végeredmény született:

„A” szektor 1. helyezett:                      Gaál Miklós (88-as Szolnok)

„A” szektor 2. helyezett:                      Látos József (László István SHE Hódmezővásárhely)

„A” szektor 3. helyezett:                      Manzák Attila (HOSZ Hódmezővásárhely)

„B” szektor 1. helyezett:                       Nagy János (88-as Szolnok)

„B” szektor 2. helyezett:                       Nagy Gábor (HK 0529 Budapest)

„B” szektor 3. helyezett:                       Gábor Sándor (HOSZ Hódmezővásárhely)

„C” szektor 1. helyezett:                      Szaulik György (HK 0529 Budapest)

„C” szektor 2. helyezett:                      Schveicer János (88-as Szolnok)

„C” szektor 3. helyezett:                      Szőke Árpád (Küsz-Ködők Kaposvár)

Csapatverseny:1. helyezett :88-asok (Szolnok Gaál Miklós, Nagy János, Schveicer János)

                    2. helyezett : HK 0529 (Budapest Varga Attila, Nagy Gábor, Szaulik György)

3. helyezett: HOSZ HMVHELY (Hódmezővásárhely, Valach Norbert, Gábor Sándor, Manzák Attila)

Legnagyobb hal különdíja: Schveicer János (88-as Szolnok) 2900 gramm

A verseny szervezői nevében külön köszönetemet fejezem ki minden résztvevőnek, különös tekintettel azokra a csapatokra, akik a több száz kilométeres távolság ellenére is itt voltak.

Remélem, hogy mind velük, mind pedig jó néhány új csapattal is találkozhatuk 2009-ben. Addig is jó fogást és görbüljön a bot.

                                                                                        Gábor Sándor, szervező

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.