2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Koszorúzás a Magyar Honvédelem Napja alkalmából

Hosz  |  2008. 05. 21., 20:43

A Magyar Honvédelem Napja alkalmából a Honvédelmi Minisztérium koszorúzásokat rendezett május 21-én. Az eseményen részt vett dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Havril András vezérezredes, a Honvédelmi Minisztérium Honvéd Vezérkar főnöke, dr. Holló József ny. altábornagy, a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum főigazgatója mellett Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke is... 

A koszorúzás a budavári Dísz téren, a Honvéd Emlékmünél kezdődött, majd a Fehérvári rondellán a Görgey szobornál helyezték el a megemlékezés koszorúit a politikai, a katonai vezetők és a társadalmi és civil szervezetek irányítói.Ezt követően ünnepélyes zászlófelvonás zajlott le az Esztergomi rondellán.

A koszorúzások után Havril András vezérezredes, vezérkar főnök megnyitása a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum Márványtermében berendezett kiállítást.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.