2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Iskolanap a Tiszthelyettes Szakképző Iskolában

Hosz  |  2008. 06. 01., 19:06

Családias hangulatú iskolanapot tartott az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola május 30-án Szentendrén. Az ünnepi rendezvény két részből állt: a csapatzászlóval, zenekarral ékesített sorakozóból, valamint a családias sportvetélkedőkből és bemutatókból. E barátságos napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet is, hogy az érdeklődők részére tájékoztatót, illetve segítséget adhassunk. Részünkről Takács István (e sorok írója) budapesti területi ügyvivő vett részt...  

Az egész napos program első részében dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy és dr. Kovács Tibor mk. ezredes köszöntötte az alakulótéren felsorakozott iskola állományát, majd az elismerések átadására került sor.

A második részben, délelőtt 9 órától sport és szakmai bemutatók, valamint ügyességi próbák tették színessé a rendezvényt az érdeklődők, köztük az óvódások számára.

Többek között bemutatót tartott a helyi tüzoltóság, a készenléti rendőrség, a tüzszerészek, a Légtérellenőrző ezred, a 25/88 Könnyü Vegyes Zászlóalj és a kiképző bázis zenekara. A sportlétesítményeken különböző sportvetélkedők folytak, mint például a kispályás foci, kötélhúzás, falmászás, lábtenisz bajnokság. A lőtéren sportpisztoly lőbajnokság, illetve íjászverseny zajlott.

Az érdekvédelmi szervezet részére biztosított sátorban a Hosz szervezetét, üdülőhelyeit, szolgáltatásait bemutató legfrissebb kiadványait vehették át a jelenlévők, de az általuk feltett kérdésekre is választ kaptak. A leggyakrabban az idei üdülési csekkek megkapása felől érdeklődtek. Lehetőség volt az érdekvédelmi szervezetünk tagjává válni, melyet egy fő meg is tett.

Az ünneplés végén az ízletes ebédre, valamint a sportesemények ünnepélyes eredmény-hirdetésére került sor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.