2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Iskolanap a Tiszthelyettes Szakképző Iskolában

Hosz  |  2008. 06. 01., 19:06

Családias hangulatú iskolanapot tartott az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola május 30-án Szentendrén. Az ünnepi rendezvény két részből állt: a csapatzászlóval, zenekarral ékesített sorakozóból, valamint a családias sportvetélkedőkből és bemutatókból. E barátságos napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet is, hogy az érdeklődők részére tájékoztatót, illetve segítséget adhassunk. Részünkről Takács István (e sorok írója) budapesti területi ügyvivő vett részt...  

Az egész napos program első részében dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy és dr. Kovács Tibor mk. ezredes köszöntötte az alakulótéren felsorakozott iskola állományát, majd az elismerések átadására került sor.

A második részben, délelőtt 9 órától sport és szakmai bemutatók, valamint ügyességi próbák tették színessé a rendezvényt az érdeklődők, köztük az óvódások számára.

Többek között bemutatót tartott a helyi tüzoltóság, a készenléti rendőrség, a tüzszerészek, a Légtérellenőrző ezred, a 25/88 Könnyü Vegyes Zászlóalj és a kiképző bázis zenekara. A sportlétesítményeken különböző sportvetélkedők folytak, mint például a kispályás foci, kötélhúzás, falmászás, lábtenisz bajnokság. A lőtéren sportpisztoly lőbajnokság, illetve íjászverseny zajlott.

Az érdekvédelmi szervezet részére biztosított sátorban a Hosz szervezetét, üdülőhelyeit, szolgáltatásait bemutató legfrissebb kiadványait vehették át a jelenlévők, de az általuk feltett kérdésekre is választ kaptak. A leggyakrabban az idei üdülési csekkek megkapása felől érdeklődtek. Lehetőség volt az érdekvédelmi szervezetünk tagjává válni, melyet egy fő meg is tett.

Az ünneplés végén az ízletes ebédre, valamint a sportesemények ünnepélyes eredmény-hirdetésére került sor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.