2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Iskolanap a Tiszthelyettes Szakképző Iskolában

Hosz  |  2008. 06. 01., 19:06

Családias hangulatú iskolanapot tartott az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola május 30-án Szentendrén. Az ünnepi rendezvény két részből állt: a csapatzászlóval, zenekarral ékesített sorakozóból, valamint a családias sportvetélkedőkből és bemutatókból. E barátságos napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet is, hogy az érdeklődők részére tájékoztatót, illetve segítséget adhassunk. Részünkről Takács István (e sorok írója) budapesti területi ügyvivő vett részt...  

Az egész napos program első részében dr. Isaszegi János mk. vezérőrnagy és dr. Kovács Tibor mk. ezredes köszöntötte az alakulótéren felsorakozott iskola állományát, majd az elismerések átadására került sor.

A második részben, délelőtt 9 órától sport és szakmai bemutatók, valamint ügyességi próbák tették színessé a rendezvényt az érdeklődők, köztük az óvódások számára.

Többek között bemutatót tartott a helyi tüzoltóság, a készenléti rendőrség, a tüzszerészek, a Légtérellenőrző ezred, a 25/88 Könnyü Vegyes Zászlóalj és a kiképző bázis zenekara. A sportlétesítményeken különböző sportvetélkedők folytak, mint például a kispályás foci, kötélhúzás, falmászás, lábtenisz bajnokság. A lőtéren sportpisztoly lőbajnokság, illetve íjászverseny zajlott.

Az érdekvédelmi szervezet részére biztosított sátorban a Hosz szervezetét, üdülőhelyeit, szolgáltatásait bemutató legfrissebb kiadványait vehették át a jelenlévők, de az általuk feltett kérdésekre is választ kaptak. A leggyakrabban az idei üdülési csekkek megkapása felől érdeklődtek. Lehetőség volt az érdekvédelmi szervezetünk tagjává válni, melyet egy fő meg is tett.

Az ünneplés végén az ízletes ebédre, valamint a sportesemények ünnepélyes eredmény-hirdetésére került sor.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.