2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentes: állománygyűlés és szakszervezeti tájékoztató

Hosz  |  2008. 06. 01., 20:03

Május 27-én állománygyűlést, majd szakszevezeti tájékoztatót tartottak a Magyar Honvédség 37.II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj katonáinak. A Honvédszakszervezet részéről Mészáros Géza elnök, Jeszenyei Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő és dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő jelentek meg. Az állománygyűlést Csurgó Attila alezredes, zászlóalj parancsnok-helyettes nyitotta meg, majd Mészáros Géza az aktuális ügyeket, folyamatokat ismertette...

A Hosz elnöke kitért az NRF váltásából adódó illetmény jellegü járandóságokra, majd beszámolt a deviza ellátmánnyal kapcsolatos tárgyalások megállapodás közeli szakaszáról is. Az állomány legjobban foglalkoztató kérdéséről is beszélt, így az üdülési csekkről is szót ejtett, noha sem időponttal sem összegről nem tudott érdemben beszámolni, bizakodásáról tájékoztatta az állománygyülést.A jogi ügyvivő dr. Hortobágy Tibor  a szakközépiskola ügyben érintetteknek adott tájékoztatást. A tájékoztató után az állománynak volt lehetősége nyíltan, őszintén feltenni kérdéseiket a Honvédszakszervezet képviselőinek. A kérdésekből azt derült ki, hogy az állomány a HOSZ-tól várja a bérek és a bérek közötti feszültségek problémakörének a megoldását.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.