2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szentes: állománygyűlés és szakszervezeti tájékoztató

Hosz  |  2008. 06. 01., 20:03

Május 27-én állománygyűlést, majd szakszevezeti tájékoztatót tartottak a Magyar Honvédség 37.II. Rákóczi Ferenc Műszaki Zászlóalj katonáinak. A Honvédszakszervezet részéről Mészáros Géza elnök, Jeszenyei Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő és dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő jelentek meg. Az állománygyűlést Csurgó Attila alezredes, zászlóalj parancsnok-helyettes nyitotta meg, majd Mészáros Géza az aktuális ügyeket, folyamatokat ismertette...

A Hosz elnöke kitért az NRF váltásából adódó illetmény jellegü járandóságokra, majd beszámolt a deviza ellátmánnyal kapcsolatos tárgyalások megállapodás közeli szakaszáról is. Az állomány legjobban foglalkoztató kérdéséről is beszélt, így az üdülési csekkről is szót ejtett, noha sem időponttal sem összegről nem tudott érdemben beszámolni, bizakodásáról tájékoztatta az állománygyülést.A jogi ügyvivő dr. Hortobágy Tibor  a szakközépiskola ügyben érintetteknek adott tájékoztatást. A tájékoztató után az állománynak volt lehetősége nyíltan, őszintén feltenni kérdéseiket a Honvédszakszervezet képviselőinek. A kérdésekből azt derült ki, hogy az állomány a HOSZ-tól várja a bérek és a bérek közötti feszültségek problémakörének a megoldását.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.