2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hagyományteremtő értekezlet a közigazgatási képviseletnél

Hosz  |  2008. 06. 06., 09:05

A Honvédszakszervezet Közigazgatási és Intézményi képviselete idén immár második alkalommal ült össze a zuglói Trófea Grill étteremben június 4-én. A vidám értekezletet Gáspár Tamásné, a képviselet vezetője hívta össze, ahol az alapszervezeti-, illetve csoportvezetők közül tizenegyen jelentek meg. A hagyományteremtő összejövetelre meghívást kapott Takács István (ezen sorok írója), a Hosz budapesti területi ügyvivője, valamint Scheiner Katalin logisztikai érdekképviseleti titkár is...  

A két és fél órás értekezlet első részében a jelenlévők a tervezet programnak megfelelően, fegyelmezetten ültek a lefoglalt asztalnál. A képviselet vezetője, Gáspár Tamásné köszöntötte a megjelenteket.

 „Elsőként is szeretném a képviselet nevében felköszönteni az első félévben névnapjukat ünneplő vezetőinket!” mondta, majd egy személyre szóló, fényképpel ellátott üveg bort adott át az ünnepelteknek.

„Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk, kívánunk sok sikert, erőt, egészséget és boldogságot. HOSZ Közigazgatási és Intézményi képviselet 2008”

áll a borosüveg címkéjén, mely nagy örömet és boldogságot okozott az ünnepelteknek.

A névnapi köszöntő után a képviselet vezetője és tagjai megköszönték Scheiner Katalin áldozatos munkáját, aki mintegy másfél évig, kettős feladatként látta el a képviseleti titkári teendőket, mindaddig, amíg a tavaszi Választmányunk megválasztotta az új titkárt. Kata a képviselettől ajándéktárgyat, és fényképes üveg bort kapott, majd mindenki megtapsolta.

Az ünnepélyes köszöntők után Kun Ferenc, az érdekképviselet új titkára beszámolt az elmúlt időszak néhány eseményéről. Megemlítette, hogy két új csoporttal bővült a képviselet, valamint az elektronikus levelezési rendszerben történő elképzeléseiről számolt be.

Ha lehet mondani, negyedik napirendi pontként, a hely szellemének és rendeltetésének megfelelően az étkezés vette át a vezető szerepet. A finom, szabadon választható ételek fogyasztása közepette, a vidám társaság kötetlenül beszélgetett az érdekvédelmi, érdekképviseleti problémákról, azok megoldásairól. Szó volt a slágerkérdésként szereplő szakközépiskolás ügy helyzetéről, de Takács István beszélt a Hosz Aktivitás Kupa versenyéről, buzdítva a jelenlévőket az aktív szereplésre. Ennek tükrében természetesen egy páran már a terveikről beszéltek, hogyan képzelik el a további, helyi, szervezeti életüket.

A vidám, hangulatos, ebéddel egybekötött vendéglátást megköszönve minden, a közigazgatás és intézményi képviseletben képviseletet ellátó alapszervezeti-, illetve csoportvezetőnek sok sikert, eredményes munkát kívánok az érdekvédelemben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.