2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hagyományteremtő értekezlet a közigazgatási képviseletnél

Hosz  |  2008. 06. 06., 09:05

A Honvédszakszervezet Közigazgatási és Intézményi képviselete idén immár második alkalommal ült össze a zuglói Trófea Grill étteremben június 4-én. A vidám értekezletet Gáspár Tamásné, a képviselet vezetője hívta össze, ahol az alapszervezeti-, illetve csoportvezetők közül tizenegyen jelentek meg. A hagyományteremtő összejövetelre meghívást kapott Takács István (ezen sorok írója), a Hosz budapesti területi ügyvivője, valamint Scheiner Katalin logisztikai érdekképviseleti titkár is...  

A két és fél órás értekezlet első részében a jelenlévők a tervezet programnak megfelelően, fegyelmezetten ültek a lefoglalt asztalnál. A képviselet vezetője, Gáspár Tamásné köszöntötte a megjelenteket.

 „Elsőként is szeretném a képviselet nevében felköszönteni az első félévben névnapjukat ünneplő vezetőinket!” mondta, majd egy személyre szóló, fényképpel ellátott üveg bort adott át az ünnepelteknek.

„Névnapod alkalmából sok szeretettel köszöntünk, kívánunk sok sikert, erőt, egészséget és boldogságot. HOSZ Közigazgatási és Intézményi képviselet 2008”

áll a borosüveg címkéjén, mely nagy örömet és boldogságot okozott az ünnepelteknek.

A névnapi köszöntő után a képviselet vezetője és tagjai megköszönték Scheiner Katalin áldozatos munkáját, aki mintegy másfél évig, kettős feladatként látta el a képviseleti titkári teendőket, mindaddig, amíg a tavaszi Választmányunk megválasztotta az új titkárt. Kata a képviselettől ajándéktárgyat, és fényképes üveg bort kapott, majd mindenki megtapsolta.

Az ünnepélyes köszöntők után Kun Ferenc, az érdekképviselet új titkára beszámolt az elmúlt időszak néhány eseményéről. Megemlítette, hogy két új csoporttal bővült a képviselet, valamint az elektronikus levelezési rendszerben történő elképzeléseiről számolt be.

Ha lehet mondani, negyedik napirendi pontként, a hely szellemének és rendeltetésének megfelelően az étkezés vette át a vezető szerepet. A finom, szabadon választható ételek fogyasztása közepette, a vidám társaság kötetlenül beszélgetett az érdekvédelmi, érdekképviseleti problémákról, azok megoldásairól. Szó volt a slágerkérdésként szereplő szakközépiskolás ügy helyzetéről, de Takács István beszélt a Hosz Aktivitás Kupa versenyéről, buzdítva a jelenlévőket az aktív szereplésre. Ennek tükrében természetesen egy páran már a terveikről beszéltek, hogyan képzelik el a további, helyi, szervezeti életüket.

A vidám, hangulatos, ebéddel egybekötött vendéglátást megköszönve minden, a közigazgatás és intézményi képviseletben képviseletet ellátó alapszervezeti-, illetve csoportvezetőnek sok sikert, eredményes munkát kívánok az érdekvédelemben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.