2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kilencszeres lakásavató Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 06. 06., 17:04

Kilenc ifjú katona kereste fel június 6-án délelőtt az Erste Bank székesfehérvári fiókját, azonos céllal. Ezen a napon már csak egyetlen teendőjük volt: kézjegyükkel kellett ellátni azt a dokumentumot, mely szerint az Erste Ingatlanlízing ZRt. pénzügyi közreműködésével hamarosan - június közepén - birtokukba vehetik új lakhelyüket. A fehérvári bankfiókban tiszteletét tette a beruházó-kivitelező Horog István, akinek munkatársai mind a tervezésben, mind a szakipari munkában kitűnően teljesítettek. Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing ZRT. vezérigazgatója, Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke és Jáger Tibor tag- és szolgáltatás-szervező örömmel konstatálta, hogy az általuk kidolgozott szisztéma működőképes és valóban a katonák igényeinek megfelelő...

Többségükben eddig albérletekben laktak, de volt, aki szolgálati lakását cserélheti fel „álmai otthonára. Közéjük tartozik Bánhalminé Simon Katalin, akit néhány évvel azelőtt a Honvédszakszervezet tízezredik tagjaként köszönthettünk. Azóta nagyot változott a világ Katival – kisebbik, néhány hónapos babája és férje társaságában érkezett a kollégákkal közös aláírási ceremóniára.

Ünnep lett számukra ez a nap, csakúgy, mint Bodó Bence őrnagy és Koller Krisztián zászlós, valamint közvetlen hozzátartozóik számára. S ha ünnep, akkor azon jelen kell lenniük mindazoknak, akik sokat tettek ezekért az emlékezetes pillanatokért.

Mészáros Géza fontosnak tartotta hangsúlyozni a honvédelmi tárca vezetőinek konstruktív hozzáállását, külön is kiemelve Both István főosztályvezető és dr.Jelen Gábor főosztályvezető-helyettes azon segítségét, melyet a jogszabályi háttér megteremtésében nyújtottak. Ez tette ugyanis lehetővé, hogy az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá konvertálható. A gyümölcs – beérett!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.