2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kilencszeres lakásavató Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 06. 06., 17:04

Kilenc ifjú katona kereste fel június 6-án délelőtt az Erste Bank székesfehérvári fiókját, azonos céllal. Ezen a napon már csak egyetlen teendőjük volt: kézjegyükkel kellett ellátni azt a dokumentumot, mely szerint az Erste Ingatlanlízing ZRt. pénzügyi közreműködésével hamarosan - június közepén - birtokukba vehetik új lakhelyüket. A fehérvári bankfiókban tiszteletét tette a beruházó-kivitelező Horog István, akinek munkatársai mind a tervezésben, mind a szakipari munkában kitűnően teljesítettek. Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing ZRT. vezérigazgatója, Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke és Jáger Tibor tag- és szolgáltatás-szervező örömmel konstatálta, hogy az általuk kidolgozott szisztéma működőképes és valóban a katonák igényeinek megfelelő...

Többségükben eddig albérletekben laktak, de volt, aki szolgálati lakását cserélheti fel „álmai otthonára. Közéjük tartozik Bánhalminé Simon Katalin, akit néhány évvel azelőtt a Honvédszakszervezet tízezredik tagjaként köszönthettünk. Azóta nagyot változott a világ Katival – kisebbik, néhány hónapos babája és férje társaságában érkezett a kollégákkal közös aláírási ceremóniára.

Ünnep lett számukra ez a nap, csakúgy, mint Bodó Bence őrnagy és Koller Krisztián zászlós, valamint közvetlen hozzátartozóik számára. S ha ünnep, akkor azon jelen kell lenniük mindazoknak, akik sokat tettek ezekért az emlékezetes pillanatokért.

Mészáros Géza fontosnak tartotta hangsúlyozni a honvédelmi tárca vezetőinek konstruktív hozzáállását, külön is kiemelve Both István főosztályvezető és dr.Jelen Gábor főosztályvezető-helyettes azon segítségét, melyet a jogszabályi háttér megteremtésében nyújtottak. Ez tette ugyanis lehetővé, hogy az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá konvertálható. A gyümölcs – beérett!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.