2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kilencszeres lakásavató Székesfehérváron

Hosz  |  2008. 06. 06., 17:04

Kilenc ifjú katona kereste fel június 6-án délelőtt az Erste Bank székesfehérvári fiókját, azonos céllal. Ezen a napon már csak egyetlen teendőjük volt: kézjegyükkel kellett ellátni azt a dokumentumot, mely szerint az Erste Ingatlanlízing ZRt. pénzügyi közreműködésével hamarosan - június közepén - birtokukba vehetik új lakhelyüket. A fehérvári bankfiókban tiszteletét tette a beruházó-kivitelező Horog István, akinek munkatársai mind a tervezésben, mind a szakipari munkában kitűnően teljesítettek. Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing ZRT. vezérigazgatója, Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke és Jáger Tibor tag- és szolgáltatás-szervező örömmel konstatálta, hogy az általuk kidolgozott szisztéma működőképes és valóban a katonák igényeinek megfelelő...

Többségükben eddig albérletekben laktak, de volt, aki szolgálati lakását cserélheti fel „álmai otthonára. Közéjük tartozik Bánhalminé Simon Katalin, akit néhány évvel azelőtt a Honvédszakszervezet tízezredik tagjaként köszönthettünk. Azóta nagyot változott a világ Katival – kisebbik, néhány hónapos babája és férje társaságában érkezett a kollégákkal közös aláírási ceremóniára.

Ünnep lett számukra ez a nap, csakúgy, mint Bodó Bence őrnagy és Koller Krisztián zászlós, valamint közvetlen hozzátartozóik számára. S ha ünnep, akkor azon jelen kell lenniük mindazoknak, akik sokat tettek ezekért az emlékezetes pillanatokért.

Mészáros Géza fontosnak tartotta hangsúlyozni a honvédelmi tárca vezetőinek konstruktív hozzáállását, külön is kiemelve Both István főosztályvezető és dr.Jelen Gábor főosztályvezető-helyettes azon segítségét, melyet a jogszabályi háttér megteremtésében nyújtottak. Ez tette ugyanis lehetővé, hogy az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá konvertálható. A gyümölcs – beérett!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.