2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent! - ,,Az európai katonaszakszervezet\"

Hosz  |  2004. 08. 28., 10:47

,,Rólunk – nélkülünk ne döntsenek!” – áll a közismert mottó a Honvédszakszervezet minap megjelent PR kiadványának borítóján. A Szita Róbert és Süli Ferenc szerkesztésében, 15.000 példányban megjelent 36+4 oldalas színes könyv előszavát Farkas László elnök írta. Az érdekvédelem fontosságáról a kötetben megszólal Keleti György és Simicskó István, a HB két vezető politikusa is.

A PR kiadvány legfontosabb célja a tagtoborzás és a megtartás, a szolgáltatások bemutatása, valamint a Honvédszakszervezet által támogatott programok, rendezvények minél szélesebb körü megismertetése. A kiadó – többek között – lehetőséget teremtett a ,,Honvéd” Nyugdíjpénztár és a Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár megjelenésének is. Az oldalakat Kiséri-Nagy Ferenc fotói és az Egység 2002 Kft. vonzó reklámjai színesítik. A Tóth Zoltán vezette balatonfüzfői Tradeorg Nyomdában készült kiadvány – a területi ügyvivők terjesztésében – várhatóan minden tagtársunkhoz eljut szeptember hónapban. Keressétek tehát a területi ügyvivőket, az alapszervezeti és csoportvezetőket!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.