2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csatlakozzatok, hogy segíthessenek! - Aktivitás Kupa 2008

Hosz  |  2008. 06. 16., 10:56

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred HOSZ alapszervezete új kapcsolatot létesített a Magyar Vöröskereszt Fehérvári Területi Szervezetével...

Alapszervezetünk 2008-ban több jelentős programot indított, mellyel a csapatszellemet kívántuk erősíteni, illetve az emberi élet és környezetünk fontosságára hívtuk fel a figyelmet. A vezetőségben megfogalmazódott, hogy a 2008. március 31-én „Környezetünk, életünk” címmel indítottunk verseny során felhalmozódó kupakokat fel kellene ajánlani a Magyar Vöröskereszt Fehérvári Területi Szervezet Támogató Szolgálatának, akik kapcsolatban vannak olyan bajbajutott emberekkel, akiknek egy apró kupak is nagy segítség lehet. Fehérváron Ekker Zsolt számára gyüjtenek nagy erőkkel kupakokat, hogy Kínába tudjon utazni őssejt beültetésre.

Alapszervezetünk Fülöpné Óvári Edittel vette fel a kapcsolatot, és 2008. június 4-én a reggeli órákban átadtuk az összegyült kupakokat. Az alakulatnál dolgozó emberek segítségével rövid időn belül több ezer kupakot tudtunk összegyüjteni.

Magyarországon több ember vár őssejt beültetésre. Ha tehetitek, csatlakozzatok! A helyi Vöröskereszt támogató szolgálatával vegyétek fel a kapcsolatot, és ha egy apró dologgal is, de segítsünk rászoruló embertársainkon.

Kapcsolatfelvétel, információk a www.voroskereszt.hu –n olvashatók.

Grell Norbert

MH 43. hír. és vt.e. HOSZ Alapszervezet vezető

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.