2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny Debrecenben

Hosz  |  2008. 06. 23., 13:22

Közel 80 résztvevő vett részt az MH 5. Bocskai István Lövészdandár és a Honvédszakszervezet által szervezett II. Bocskai Horgászversenyen, június 20-án...

Debrecentől mintegy húsz kilométerre található Tiszta-Víz horgásztavon mérték össze tudásukat a debreceni dandár lelkes horgászai, illetve a meghívott vendégek, köztük a Debrecen Megyei Jogú Város önkormányzatának csapata, Halász D. János alpolgármester vezetésével. A versenyt Korom Ferenc ezredes, a dandár törzsfőnöke nyitotta meg, aki ezt követően maga is botot ragadott. A verseny végén a kifogott halak súlya alapján hirdettek győztest, illetve különböző különdíjak is felajánlásra kerültek, így például díjazták a legnagyobb, illetve a legkisebb súlyú halat kifogó horgászt, valamint a legjobb eredményt elérő női és gyerek versenyzőt. A „viadalt” egy közös ebéddel zárták a résztvevők.

Eredmények:

            I.          Ágoston Gábor                        6,72 kg

            II.        Erős Péter                               3,98 kg

            III.       Csősz Imre                              3,8 kg

 

                                                                                                   Smidroczki Róbert

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.