2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban az idősügy

Hosz  |  2008. 06. 24., 15:12

A Honvédelmi Idősügyi Tanács - június 24-én - megtartott ülésén a tárca idei kiemelt rendezvényeiről, illetve a honvédelem aktuális feladatairól esett szó. Az eseményen Szekeres István nyugállományú dandártábornok köszöntötte a résztvevőket, köztük dr. Szekeres Imre honvédelmi minisztert, dr. Vadai Ágnes államtitkárt és Bocskai Istvánt, a HM szóvivőjét, valamint a társadalmi szervezetek megjelent képviselőit. Szakszervezetünk Nyugállományú Tagozatát Sörös István tagozatelnök képviselte...

A Honvédelmi Idősügyi Tanács (HIT) ülésén elöszőr Bocskai István, a HM Kommunikációs és Toborzó Főosztályának (HM KTF) vezetője, a tárca szóvivője a minisztérium 2008 évi kiemelt rendezvényeit ismertette és kérte az ülésen résztvevő  társadalmi egyesületek aktív segítségét a rendezvények eredményes lebonyolításához. A HIT ülésén Szekeres István és Sörös István mellett Pusztai Lajos (képünkön), a Katonákért Alapítvány kuratórimi titkára is részt vett.

Az értekezlethez később csatlakozó dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter a honvédelem aktuális feladatairól tartott részletes tájékoztatót.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.