2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató Táborfalván

Hosz  |  2008. 07. 02., 16:22

Kihasználva azt a ritka lehetőséget, hogy a Bakony Harckiképző Központ szinte teljes állománya kiképzési foglalkozásokon vesz részt a táborfalvai Kiképző Bázison, június 30-án szakszervezeti tájékoztatót tartott Mészáros Géza elnök, Doszpolyné Dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető, valamint Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező...

Az érdeklődők halhattak az aktuális kérdésekről, a Honvédszakszervezet  előtt álló feladatokról, az elért eredményekről, valamint a nehézkesebben rendeződő kérdésekről is. (Itt idézte a Hosz elnöke néhai Kránitz Lajos szavait: „a kudarcok is a mi eredményeink”).

        

 

 

 

 

 

 

 

Szóba kerültek többek között a szerződéses állományt feszítő megélhetési, lakhatási problémák, a devizaellátmány helyesbített kifizetésének gyakorlati tudnivalói, a szakközépiskola beszámítási lehetőségének ügye, a nyári és kora őszi tervezett programok.

A tájékoztatást a szolgáltatások bővülésének ismertetése zárta.

A vacsorát követően egészen takarodóig kihelyezett ügyfélszolgálat állt az egyéni érdeklődők rendelkezésére. A programokon Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő és e sorok írójaként a nyugat-magyarországi területi ügyvivő is részt vett.

 

 

 

        

Köszönjük a programok előkészítéséhez adott segítséget: Fürst Tamás ezredes, parancsnoknak és az előkészítést Pálmai Árpád alapszervezeti vezetőnek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.