2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató Táborfalván

Hosz  |  2008. 07. 02., 16:22

Kihasználva azt a ritka lehetőséget, hogy a Bakony Harckiképző Központ szinte teljes állománya kiképzési foglalkozásokon vesz részt a táborfalvai Kiképző Bázison, június 30-án szakszervezeti tájékoztatót tartott Mészáros Géza elnök, Doszpolyné Dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető, valamint Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező...

Az érdeklődők halhattak az aktuális kérdésekről, a Honvédszakszervezet  előtt álló feladatokról, az elért eredményekről, valamint a nehézkesebben rendeződő kérdésekről is. (Itt idézte a Hosz elnöke néhai Kránitz Lajos szavait: „a kudarcok is a mi eredményeink”).

        

 

 

 

 

 

 

 

Szóba kerültek többek között a szerződéses állományt feszítő megélhetési, lakhatási problémák, a devizaellátmány helyesbített kifizetésének gyakorlati tudnivalói, a szakközépiskola beszámítási lehetőségének ügye, a nyári és kora őszi tervezett programok.

A tájékoztatást a szolgáltatások bővülésének ismertetése zárta.

A vacsorát követően egészen takarodóig kihelyezett ügyfélszolgálat állt az egyéni érdeklődők rendelkezésére. A programokon Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő és e sorok írójaként a nyugat-magyarországi területi ügyvivő is részt vett.

 

 

 

        

Köszönjük a programok előkészítéséhez adott segítséget: Fürst Tamás ezredes, parancsnoknak és az előkészítést Pálmai Árpád alapszervezeti vezetőnek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.