2024. 05. 25. szombat
Orbán
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató Táborfalván

Hosz  |  2008. 07. 02., 16:22

Kihasználva azt a ritka lehetőséget, hogy a Bakony Harckiképző Központ szinte teljes állománya kiképzési foglalkozásokon vesz részt a táborfalvai Kiképző Bázison, június 30-án szakszervezeti tájékoztatót tartott Mészáros Géza elnök, Doszpolyné Dr. Mészáros Melinda jogsegélyszolgálat-vezető, valamint Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező...

Az érdeklődők halhattak az aktuális kérdésekről, a Honvédszakszervezet  előtt álló feladatokról, az elért eredményekről, valamint a nehézkesebben rendeződő kérdésekről is. (Itt idézte a Hosz elnöke néhai Kránitz Lajos szavait: „a kudarcok is a mi eredményeink”).

        

 

 

 

 

 

 

 

Szóba kerültek többek között a szerződéses állományt feszítő megélhetési, lakhatási problémák, a devizaellátmány helyesbített kifizetésének gyakorlati tudnivalói, a szakközépiskola beszámítási lehetőségének ügye, a nyári és kora őszi tervezett programok.

A tájékoztatást a szolgáltatások bővülésének ismertetése zárta.

A vacsorát követően egészen takarodóig kihelyezett ügyfélszolgálat állt az egyéni érdeklődők rendelkezésére. A programokon Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivő és e sorok írójaként a nyugat-magyarországi területi ügyvivő is részt vett.

 

 

 

        

Köszönjük a programok előkészítéséhez adott segítséget: Fürst Tamás ezredes, parancsnoknak és az előkészítést Pálmai Árpád alapszervezeti vezetőnek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.