2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a pályakezdő szerződéseseknek Szentendrén

Hosz  |  2008. 07. 12., 13:51

Szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt az MH Központi Kiképző Bázison a kiképzésre vezényelt, pályakezdő, szerződéses katonák részére. A július 9-i szentendrei tájékoztatókat Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, valamint Takács István budapesti területi ügyvivő tartották...

Immár második hete törik a bakancsot a nyári időszakban bevonult és az MH Központi Kiképző Bázisra vezényelt, mintegy 82 fő leendő szerződéses katona. A kiképzésre kötelezettek részére július 9-én érdekvédelmi és magán-nyugdíjpénztári tájékoztatót tartottunk két foglalkozási óra időtartamban, az érdekvédelmi szervezetünk és a kiképző intézmény közötti együttmüködési megállapodás keretében.

Az eseményt a bázis parancsnokhelyettese, Szalay Zoltán ezredes nyitotta meg. Ezt követően Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár munkatársaként adott tájékoztatót a pénztári tagság előnyeiről, kiemelve a munkáltató támogatás értékét, valamint a zárt pénztár pénzügyi eredményeit.

A tájékoztató második részében Takács István (ezen sorok írója) által megtartott előadásában a résztvevők megismerték az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében. Az előadáson elhangzottak a szakszervezeti taggá válás feltételei, valamint, hogy milyen segítséget tud nyújtani a Honvédszakszervezet a tagjai részére. Szó volt a tagsággal alanyi jogon járó juttatásokról, így a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a havi rendszerességgel járó Egység újságról, a tagsági kártyával történő kedvezményes vásárlási lehetőségekről.

Visszakapva a szolgáltatásszervezőnk a szót, Jáger Tibor tovább folytatta a tájékoztatót. Az előadó beszélt Hosz és annak gazdasági szervezete, az Egység 2002 Kft. keretén belül a tagjaink részére juttatott kedvezményes gazdasági szolgáltatási kapcsolatokól. Beszélt minden olyan lehetőségekről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és anyagi életkörülményeit.

A Honvédszakszervezet állandó jelenlétével, akár az érdekek képviseletében, akár az érdekek védelmében folyamatosan segíti a szerződéses katonákat, így azok nincsenek egyedül. A Hosz központi és helyi tisztségviselői rendelkezésükre állnak a problémájuk megoldására, mely megnyugtatóan hangzott számukra.

A tájékoztatón résztvevő mind a 82 fő az érdekvédelmi szervezetünk, a Honvédszakszervezet taggá válása mellett döntött.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.