2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a pályakezdő szerződéseseknek Szentendrén

Hosz  |  2008. 07. 12., 13:51

Szakszervezeti és magán-nyugdíjpénztári tájékoztató volt az MH Központi Kiképző Bázison a kiképzésre vezényelt, pályakezdő, szerződéses katonák részére. A július 9-i szentendrei tájékoztatókat Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, valamint Takács István budapesti területi ügyvivő tartották...

Immár második hete törik a bakancsot a nyári időszakban bevonult és az MH Központi Kiképző Bázisra vezényelt, mintegy 82 fő leendő szerződéses katona. A kiképzésre kötelezettek részére július 9-én érdekvédelmi és magán-nyugdíjpénztári tájékoztatót tartottunk két foglalkozási óra időtartamban, az érdekvédelmi szervezetünk és a kiképző intézmény közötti együttmüködési megállapodás keretében.

Az eseményt a bázis parancsnokhelyettese, Szalay Zoltán ezredes nyitotta meg. Ezt követően Jáger Tibor a Honvéd Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár munkatársaként adott tájékoztatót a pénztári tagság előnyeiről, kiemelve a munkáltató támogatás értékét, valamint a zárt pénztár pénzügyi eredményeit.

A tájékoztató második részében Takács István (ezen sorok írója) által megtartott előadásában a résztvevők megismerték az összefogás erejében fellelhető erőt, mely védelmet nyújthat az egyén és közösség részére, a katonák érdekeinek képviseletében. Az előadáson elhangzottak a szakszervezeti taggá válás feltételei, valamint, hogy milyen segítséget tud nyújtani a Honvédszakszervezet a tagjai részére. Szó volt a tagsággal alanyi jogon járó juttatásokról, így a jogi segítségnyújtásról, a segélyezési lehetőségekről, a havi rendszerességgel járó Egység újságról, a tagsági kártyával történő kedvezményes vásárlási lehetőségekről.

Visszakapva a szolgáltatásszervezőnk a szót, Jáger Tibor tovább folytatta a tájékoztatót. Az előadó beszélt Hosz és annak gazdasági szervezete, az Egység 2002 Kft. keretén belül a tagjaink részére juttatott kedvezményes gazdasági szolgáltatási kapcsolatokól. Beszélt minden olyan lehetőségekről, melyek jelentősen javíthatják tagjaink szociális és anyagi életkörülményeit.

A Honvédszakszervezet állandó jelenlétével, akár az érdekek képviseletében, akár az érdekek védelmében folyamatosan segíti a szerződéses katonákat, így azok nincsenek egyedül. A Hosz központi és helyi tisztségviselői rendelkezésükre állnak a problémájuk megoldására, mely megnyugtatóan hangzott számukra.

A tájékoztatón résztvevő mind a 82 fő az érdekvédelmi szervezetünk, a Honvédszakszervezet taggá válása mellett döntött.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.