2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a szolgálati időpótlék (SZIP) bevezetésével kapcsolatban

Hosz  |  2008. 07. 14., 16:25

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a munkáltató elkezdte kézbesíteni a szolgálati időpótlékra (SZIP) való jogosultságot megállapító parancsát, illetve ennek megfelelően az új illetmény besorolási parancsokat is. Felhívjuk mindenkinek a figyelmét arra, hogy a parancs kézhez vételétől számított 30 napon belül van lehetőség az esetlegesen tévesen megállapított kezdőnap miatt szolgálati panasszal élni az állományilletékes parancsnok felé. A határidő jogvesztő, tehát aki ezt most nem teszi meg, annak erre a későbbiekben már nem lesz módja. Kérjük tagjainkat, hogy amennyiben az üggyel kapcsolatban kérdéseik merülnének fel, forduljanak a helyi/területi tisztségviselőkhöz, a haderőnemi irodákhoz, és ha szükséges jogsegély szolgálatunkhoz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.