2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tűzszerész-tragédia: Szakszervezetünk konzultációt kezdeményezett

Hosz  |  2008. 07. 15., 21:24

A Honvédszakszervezet vezetősége részvétét fejezi ki az Afganisztánban hősi halált halt katonatársunk, egyben tagtársunk Nemes Krisztián őrnagy családjának és minden hozzá közel állónak. A rövid időn belül bekövetkezett tűzszerész halálesetek miatt szakszervezetünk soron kívüli konzultációt kezdeményezett a honvédelmi miniszternél...

A konzultáció kapcsán tájékoztatást kérünk – többek között - a tragédiák körülményeiről, a tüzszerész részleg (tágabban az MH PRT) állományának élet és szolgálati feltételeiről. Kiemelt szempontként igénylünk információkat a hazai kiképzésre, majd a konkrét feladatra való felkészítésre, a végrehajtásra rendszeresített és biztosított fegyverzeti- technikai eszközökre és anyagokra, a különböző helyzetekre vonatkozó végrehajtási, eljárási szabályokra, a szolgálati és regenerációs időszakok alkalmazási rendjére vonatkozóan.

A konzultáció eredményéről tagjaink weblapunkról és az Egység újságból tájékozódhatnak majd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.