2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi Nap Hódmezővásárhelyen

Hosz  |  2008. 07. 16., 11:23

Július 12-én verőfényes napsütésben, immár 8. alkalommal került megrendezésre a családi nap Hódmezővásárhelyen. Az egész napot átölelő tartalmas programok mellett természetesen mi, a Honvédszakszervezet is tevékenyen részt vettünk a szervezésben és a lebonyolításban is. A programok sokoldalúsága a családok egészének kellemes és hasznos időtöltést nyújtott...

A gyerekek gumivárakban ugrálhattak, kézmüves ügyességüket próbálhatták ki és nem utolsósorban a kiállított technikai eszközök által nyújtott felejthetetlen élményekkel gazdagodva szerezhettek élményt laktanyánk sokoldalúságáról. A felnőtteknek babgulyást-főzőverseny, kispályás labdarugó torna, paintball és air-soft verseny, aerobic torna és sok más érdekes program színesítette a családi napját. A rendezvényen résztvevő közel 1000 fő jó kedvüen tapsolt a Sándorfalvi hagyományőrző Egyesület II. világháborús harcjármü bemutatójának, a két csinos fiatal lány mixer-showjának, a majorette-, teakwando- és air-soft bemutatóknak. Az egész napi program lezárásaként a szponzorok által felajánlott töménytelen mennyiségü ajándék kisorsolására került sor.

Természetesen - mint már említettem - mi is csoportvezetősöktől, alapszervezeti vezetőstől, és nem utolsó sorban Jakubik András kelet-magyarországi területi ügyvivővel megerősödve álltuk a szerencsére nagy rohamokat a színpad mellett felállított sátrunkban. Leleményes ötletként ismét előkerült a HOSZ totó, melynek kitöltése után a helyesen válaszolók közül ajándékok kerültek kisorsolásra (Darts, póló, sapka, bögre stb.). Meglepetésünkre (vagy csak az enyémre) elég sok telitalálatos szelvény érkezett. Férfiasan bevallva, volt olyan kérdés, amiben nekem is puskáznom kellett, de rá kellett jönnöm, hogy katonáink és családtagjaik ezen a téren is felkészült emberek.

Zárásként elmondhatom, hogy egy nagyon jól szervezett és sok érdeklődőt vonzó, színes családi napot zártunk itt Hódmezővásárhelyen. Természetesen, mint ilyenkor ez szokás, ez nem jöhetett volna létre, ha a parancsnok, Farkas Imre ezredes úr és a szervezést ellátó kulturális –és sport részleg, Szanda Zsolt százados úr vezetésével, fáradságot és időt nem kímélve munkájukkal nem tették volna ezt lehetővé. És engedjétek meg, hogy egy személyes alapszervezeti boldogságunkat említhessek meg. Egyik csoportvezetőnk, Szántó Mihály főtörzsőrmester úr tevékeny közremüködésével (Ő sajnos a képen nem látható) sikerült beléptetnünk 666. tagunkat is, Őt magát…..… Kovács Attila őrnagy urat a logisztikai részleg vezetőjét. J

                                                                                              Marczis András

                                                                                          alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

Az első nyári hónapban repülőnapot rendeznek többek között Dunakeszin, Kadarkúton és Budaörsön is, a Múzeumok Éjszakáján pedig szintén több helyszínen várják a repülés rajongóit!

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.