2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pápán

Hosz  |  2008. 08. 03., 11:59

Augusztus 2-án  Pápa Bázisrepülőtér Honvédszakszervezet alapszervezete egyesítve erőit, pénzeszközeit a katonai szervezettel és a HM Honvéd Kulturális Kht-val családi napot rendezett a helyi Malom-tónál. Az igényes környezet eleve jó alapot nyújtott a betervezett programok sikeres megvalósításához. Az alapszervezet sikeres pályázat eredményeként a HOSZ központi költségvetéséből és a saját 30% terhére, valamint tagjai munkáját felajánlva támogatta a rendezvényt...

Domonkos Miklós ezredes, parancsnok megnyitóját a programok ismertetése követte.

         A színes programok közül ízelítőnek néhány:

         -        Pápai Honvéd Bajtársi Klub „Vidám Nagyik Dalcsoportja”

         -        Honvéd Együttes müsora

         -        Horgászverseny

         -        Kispályás labdarúgás

         -        Vadpörkölt kóstoló

         -        Megafon Együttes

         -        Fresh Együttes

 

A fiatalabb korosztály szórakozásáról játszóház, arcfestés, légvár, technikai bemutató gondoskodott. A Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár közös, kihelyezett ügyfélszolgálatát Nagy Károly területi ügyvivő, Jáger Tibor tag és szolgáltatásszervező, valamint Fürst Róbert a pénztár régióvezetője tartotta.

 

 

 

 

 

Az  érdeklődők által, folyamatosan látogatott tájékoztató-pont munkáját Bozzayné Horkay Renáta alapszervezeti vezető, Csillag Szabolcs vezető helyettes és Binder Károlyné Zsóka    vezetőségi tag segítette.

A családi nap ideje alatt a pápai Véradó állomás munkatársai várták az önkéntes véradókat a helyszínen.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotók!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.