2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap Pápán

Hosz  |  2008. 08. 03., 11:59

Augusztus 2-án  Pápa Bázisrepülőtér Honvédszakszervezet alapszervezete egyesítve erőit, pénzeszközeit a katonai szervezettel és a HM Honvéd Kulturális Kht-val családi napot rendezett a helyi Malom-tónál. Az igényes környezet eleve jó alapot nyújtott a betervezett programok sikeres megvalósításához. Az alapszervezet sikeres pályázat eredményeként a HOSZ központi költségvetéséből és a saját 30% terhére, valamint tagjai munkáját felajánlva támogatta a rendezvényt...

Domonkos Miklós ezredes, parancsnok megnyitóját a programok ismertetése követte.

         A színes programok közül ízelítőnek néhány:

         -        Pápai Honvéd Bajtársi Klub „Vidám Nagyik Dalcsoportja”

         -        Honvéd Együttes müsora

         -        Horgászverseny

         -        Kispályás labdarúgás

         -        Vadpörkölt kóstoló

         -        Megafon Együttes

         -        Fresh Együttes

 

A fiatalabb korosztály szórakozásáról játszóház, arcfestés, légvár, technikai bemutató gondoskodott. A Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár közös, kihelyezett ügyfélszolgálatát Nagy Károly területi ügyvivő, Jáger Tibor tag és szolgáltatásszervező, valamint Fürst Róbert a pénztár régióvezetője tartotta.

 

 

 

 

 

Az  érdeklődők által, folyamatosan látogatott tájékoztató-pont munkáját Bozzayné Horkay Renáta alapszervezeti vezető, Csillag Szabolcs vezető helyettes és Binder Károlyné Zsóka    vezetőségi tag segítette.

A családi nap ideje alatt a pápai Véradó állomás munkatársai várták az önkéntes véradókat a helyszínen.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.