2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szervezeti élet: Országos rendezvények előtt a Hosz

Hosz  |  2008. 08. 06., 17:00

Szakszervezetünk elnökségének pár nappal korábbi ülése után az ügyvezetés tagjai is munkaértekezletet tartottak. Operatív testületünk augusztus 7-i, Szincsák Gyula alelnök vezette rendezvényén az aktuális, folyamatban lévő ügyek mellett szervezeti és gazdasági kédésekről is szó esett...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszakról Szincsák Gyula adott tájékoztatást. Szakszervezetünk alelnöke - egyebek mellett - a szolgálati időpótlék (SZIP) megállapításáról, a hősi halott katonák családjainak kiemelt ellátásáról, a HÉF ügyrendjének kérdéséről, a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámításáról, valamint a deviza-ellátmány ügyében kialakult problémákról is informálta a megjelent ügyvivőket és képviseleti titkárokat.

Szincsák Gyula beszélt még az elnökségi ülésen elhangzott költségvetési, segélyezési kérdésekről, a keresetek alakulásáról, valamint a nőtlenszállók felújításáról is, de megemlítette az Egység 2002 Kft. első féléves gazdálkodásának legfontosabb tudnivalóit is.  

Ezt követően az ügyvivők és a titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett szakmai tevékenységükről.

 

 

 

 

Az előző rendezvények tapasztalataiank összegzése után az előttünk álló terminus rendezvényeiről dr. Ujfaludi Zoltán adott tájékoztatást. Szakszervezetünk főtitkára beszélt - egyebek mellett - a szeptember 3-i Egység Kupa, valamint a Szerződéses Katonák Országos Konferenciájának(SZKOK) előkészületeiről is.   

Az FRDÉSZ- és az Egység Kupa kispályás focitornáról Sándor Roland számolt be. A pénzügyi ügyvivő arra kérte a megjelenteket, hogy mindenhol népszerüsítsék a bajnokságot, és minél több csapattal vegyenek részt a pusztavacsi sportrendezvényen.

Az egyebek során a szeptember 21-i Béke Nemzetközi Világnap-i rendezvényről, az üdültetés helyzetéről, a szakszervezet költségvetéséről és a 2009-es kiemelt rendezvényeiről esett szó.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.