2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szervezeti élet: Országos rendezvények előtt a Hosz

Hosz  |  2008. 08. 06., 17:00

Szakszervezetünk elnökségének pár nappal korábbi ülése után az ügyvezetés tagjai is munkaértekezletet tartottak. Operatív testületünk augusztus 7-i, Szincsák Gyula alelnök vezette rendezvényén az aktuális, folyamatban lévő ügyek mellett szervezeti és gazdasági kédésekről is szó esett...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszakról Szincsák Gyula adott tájékoztatást. Szakszervezetünk alelnöke - egyebek mellett - a szolgálati időpótlék (SZIP) megállapításáról, a hősi halott katonák családjainak kiemelt ellátásáról, a HÉF ügyrendjének kérdéséről, a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámításáról, valamint a deviza-ellátmány ügyében kialakult problémákról is informálta a megjelent ügyvivőket és képviseleti titkárokat.

Szincsák Gyula beszélt még az elnökségi ülésen elhangzott költségvetési, segélyezési kérdésekről, a keresetek alakulásáról, valamint a nőtlenszállók felújításáról is, de megemlítette az Egység 2002 Kft. első féléves gazdálkodásának legfontosabb tudnivalóit is.  

Ezt követően az ügyvivők és a titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett szakmai tevékenységükről.

 

 

 

 

Az előző rendezvények tapasztalataiank összegzése után az előttünk álló terminus rendezvényeiről dr. Ujfaludi Zoltán adott tájékoztatást. Szakszervezetünk főtitkára beszélt - egyebek mellett - a szeptember 3-i Egység Kupa, valamint a Szerződéses Katonák Országos Konferenciájának(SZKOK) előkészületeiről is.   

Az FRDÉSZ- és az Egység Kupa kispályás focitornáról Sándor Roland számolt be. A pénzügyi ügyvivő arra kérte a megjelenteket, hogy mindenhol népszerüsítsék a bajnokságot, és minél több csapattal vegyenek részt a pusztavacsi sportrendezvényen.

Az egyebek során a szeptember 21-i Béke Nemzetközi Világnap-i rendezvényről, az üdültetés helyzetéről, a szakszervezet költségvetéséről és a 2009-es kiemelt rendezvényeiről esett szó.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.