2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szervezeti élet: Országos rendezvények előtt a Hosz

Hosz  |  2008. 08. 06., 17:00

Szakszervezetünk elnökségének pár nappal korábbi ülése után az ügyvezetés tagjai is munkaértekezletet tartottak. Operatív testületünk augusztus 7-i, Szincsák Gyula alelnök vezette rendezvényén az aktuális, folyamatban lévő ügyek mellett szervezeti és gazdasági kédésekről is szó esett...

Az előző ügyvezetés óta eltelt időszakról Szincsák Gyula adott tájékoztatást. Szakszervezetünk alelnöke - egyebek mellett - a szolgálati időpótlék (SZIP) megállapításáról, a hősi halott katonák családjainak kiemelt ellátásáról, a HÉF ügyrendjének kérdéséről, a szakközépiskolai tanulmányi idő szolgálati időbe történő beszámításáról, valamint a deviza-ellátmány ügyében kialakult problémákról is informálta a megjelent ügyvivőket és képviseleti titkárokat.

Szincsák Gyula beszélt még az elnökségi ülésen elhangzott költségvetési, segélyezési kérdésekről, a keresetek alakulásáról, valamint a nőtlenszállók felújításáról is, de megemlítette az Egység 2002 Kft. első féléves gazdálkodásának legfontosabb tudnivalóit is.  

Ezt követően az ügyvivők és a titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett szakmai tevékenységükről.

 

 

 

 

Az előző rendezvények tapasztalataiank összegzése után az előttünk álló terminus rendezvényeiről dr. Ujfaludi Zoltán adott tájékoztatást. Szakszervezetünk főtitkára beszélt - egyebek mellett - a szeptember 3-i Egység Kupa, valamint a Szerződéses Katonák Országos Konferenciájának(SZKOK) előkészületeiről is.   

Az FRDÉSZ- és az Egység Kupa kispályás focitornáról Sándor Roland számolt be. A pénzügyi ügyvivő arra kérte a megjelenteket, hogy mindenhol népszerüsítsék a bajnokságot, és minél több csapattal vegyenek részt a pusztavacsi sportrendezvényen.

Az egyebek során a szeptember 21-i Béke Nemzetközi Világnap-i rendezvényről, az üdültetés helyzetéről, a szakszervezet költségvetéséről és a 2009-es kiemelt rendezvényeiről esett szó.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.