2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Véradó-nap Székesfehérváron, a Honvédszakszervezet támogatásával

Hosz  |  2008. 09. 09., 15:09

Szinte hihetetlen, de megint eltelt három hónap és úgy látszik, a lendület kitart. Harmadik alkalommal került sor a Honvédszakszervezet hathatós támogatásával, a velünk együttműködők bevonásával véradásra Székesfehérváron, a Nagysándor József laktanyában, szeptember 9-én...

Fél nyolckor Grell Norbi alapszervezeti vezető és közvetlen munkatársai várták előkészített helyiségekkel a véradásra érkezőket. Előző napon takarítással, áramforrások telepítésével, székek, asztalok elhelyezésével készítették elő a helyszínt. Ugyan a helyőrségben szolgálók nagyobb része már az őszi gyakorlatra készül, (sokan már a gyakorlótéren), mégis szép számmal akadtak jelentkezők a véradásra és érdeklődők az általunk és együttmüködő partnereink által kínált szolgáltatásokra.

Újdonság, hogy a szolgáltatók közül is 6 fő adott vért. Komoly érdeklődés mutatkozott a Gaja Liget teraszház projekt és a finanszírozó Erste bank szolgáltatások valamint az ING-CIB konstrukciók valamint a Merkantil bank gépjármü finanszírozása iránt is. A kihelyezett ügyfélszolgálaton a Honvédszakszervezet szolgáltatásain túl a Honvéd nyugdíjpénztár népszerüsítése és  küldöttválasztásának folyamata is ismertetésre került.

A véradáson megjelent: 147 fő, levettek 140 egység vért, a Honvédszakszervezet 5    fővel erősödött. A misszió folytatódik…

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.