2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

NATO gyakorlat Pápán

Hosz  |  2008. 09. 10., 21:03

Meghívót kézbesített a „postás” szeptember 10-re Pápa Bázisrepülőtérre, ahol az Összhaderőnemi Parancsnokság vezetésével több nemzetiségű ideiglenes kötelék tartott gyakorlást. A bemutatón a Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök és Andor Tamás elnökségi tag képviselte...

A katonák gyakorolták  a légi sugárfelderítést, kutató-mentő alkalmazását, mentesítést és egészségügyi ellátást.

Kiemelt jelentőséget kapott a vegyi szennyezett repülőeszközök ellenőrzése, hadmüveleti mentesítése, valamint a hajózók vegyi mentesítésének végrehajtása. Folyamatosan megtekinthetőek voltak a vegyivédelmi eszközök és felszerelések.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.