2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató személyügyi továbbképzésen

Hosz  |  2008. 09. 17., 20:34

Szeptember 17-én az MH Összhaderőnemi Parancsnokság és alárendelt katonai szervezeteinek személyügyi feladatokkal foglalkozó munkatársainak háromnapos továbbképzése kezdődött Balatonkenesén. Fő témák az előző személyügyi év zárása és a következő személyügyi év feladatainak megbeszélése volt...

Nyisztor László ezredes, személyügyi főnök meghívására tájékoztatót tartott dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Jáger Tibor szolgáltatás és tagszervező, valamint Nagy Károly területi ügyvivő a szakszervezetet foglalkoztató, a személyi állományt érintő és érdeklő kérdésekről, szolgáltatásokról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.