2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: október 15! - Hogyan lehet az üdülési csekk érvényességét meghosszabbítani, illetve cserélni?

Hosz  |  2008. 10. 08., 09:51

Nem kell pánikba esniük azoknak, akik nem  tudják a lejárat napjáig - október 15-ig - felhasználni üdülési csekkjeiket. A csekkek meghosszabíthatóak (cserélhetőek) az alábbiak szerint...

"A megvásárolt Üdülési Csekk visszaváltására nincs mód. Az Üdülési Csekk - érvényességi idején belül - az alábbi okokból cserélhető:- a lejárati határidő meghosszabbítása céljából, az érvényes, fel nem használt, kicserélendő csekkek csatolásával;- letiltást követően, a letiltás bejelentésének időpontjától számított 60 nap elteltével, ha az ellenőrző vizsgálatok eredménye nem szól a csere ellen.

A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhető ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.

Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékü, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendő Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki."

(Forrás: www.udulesicsekk.hu)

Telefonos érdeklődésünkre a következő információt kaptuk: A cserét személyesen a lejárat napján lehet utoljára kezdeményezni. Levélben történő kezdeményezés esetén a feladás napja legkésőbb a lejárat napja lehet. A levélben  csak egysoros kérelmnek kell lennie a a megmaradt üdülési csekkek mellett. A levélben meg kell jeleníteni az értesítendő személyt és elérhetőségét, ahová a cseréért fizetendő díjat tartalmazó csekket el lehet küldeni. A levelet ajánlatos értékküldeményként feladni!

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. honlapján (www.udulesicsekk.hu) egyéb az üdülési csekkel kapcsolatos rendkívül hasznos (pl: elfogadóhelyek, szabályok stb.) információk is olvashatóak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.