2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: október 15! - Hogyan lehet az üdülési csekk érvényességét meghosszabbítani, illetve cserélni?

Hosz  |  2008. 10. 08., 09:51

Nem kell pánikba esniük azoknak, akik nem  tudják a lejárat napjáig - október 15-ig - felhasználni üdülési csekkjeiket. A csekkek meghosszabíthatóak (cserélhetőek) az alábbiak szerint...

"A megvásárolt Üdülési Csekk visszaváltására nincs mód. Az Üdülési Csekk - érvényességi idején belül - az alábbi okokból cserélhető:- a lejárati határidő meghosszabbítása céljából, az érvényes, fel nem használt, kicserélendő csekkek csatolásával;- letiltást követően, a letiltás bejelentésének időpontjától számított 60 nap elteltével, ha az ellenőrző vizsgálatok eredménye nem szól a csere ellen.

A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhető ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.

Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékü, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendő Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki."

(Forrás: www.udulesicsekk.hu)

Telefonos érdeklődésünkre a következő információt kaptuk: A cserét személyesen a lejárat napján lehet utoljára kezdeményezni. Levélben történő kezdeményezés esetén a feladás napja legkésőbb a lejárat napja lehet. A levélben  csak egysoros kérelmnek kell lennie a a megmaradt üdülési csekkek mellett. A levélben meg kell jeleníteni az értesítendő személyt és elérhetőségét, ahová a cseréért fizetendő díjat tartalmazó csekket el lehet küldeni. A levelet ajánlatos értékküldeményként feladni!

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. honlapján (www.udulesicsekk.hu) egyéb az üdülési csekkel kapcsolatos rendkívül hasznos (pl: elfogadóhelyek, szabályok stb.) információk is olvashatóak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.