2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: október 15! - Hogyan lehet az üdülési csekk érvényességét meghosszabbítani, illetve cserélni?

Hosz  |  2008. 10. 08., 09:51

Nem kell pánikba esniük azoknak, akik nem  tudják a lejárat napjáig - október 15-ig - felhasználni üdülési csekkjeiket. A csekkek meghosszabíthatóak (cserélhetőek) az alábbiak szerint...

"A megvásárolt Üdülési Csekk visszaváltására nincs mód. Az Üdülési Csekk - érvényességi idején belül - az alábbi okokból cserélhető:- a lejárati határidő meghosszabbítása céljából, az érvényes, fel nem használt, kicserélendő csekkek csatolásával;- letiltást követően, a letiltás bejelentésének időpontjától számított 60 nap elteltével, ha az ellenőrző vizsgálatok eredménye nem szól a csere ellen.

A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhető ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.

Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékü, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendő Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki."

(Forrás: www.udulesicsekk.hu)

Telefonos érdeklődésünkre a következő információt kaptuk: A cserét személyesen a lejárat napján lehet utoljára kezdeményezni. Levélben történő kezdeményezés esetén a feladás napja legkésőbb a lejárat napja lehet. A levélben  csak egysoros kérelmnek kell lennie a a megmaradt üdülési csekkek mellett. A levélben meg kell jeleníteni az értesítendő személyt és elérhetőségét, ahová a cseréért fizetendő díjat tartalmazó csekket el lehet küldeni. A levelet ajánlatos értékküldeményként feladni!

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. honlapján (www.udulesicsekk.hu) egyéb az üdülési csekkel kapcsolatos rendkívül hasznos (pl: elfogadóhelyek, szabályok stb.) információk is olvashatóak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.