2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Határidő: október 15! - Hogyan lehet az üdülési csekk érvényességét meghosszabbítani, illetve cserélni?

Hosz  |  2008. 10. 08., 09:51

Nem kell pánikba esniük azoknak, akik nem  tudják a lejárat napjáig - október 15-ig - felhasználni üdülési csekkjeiket. A csekkek meghosszabíthatóak (cserélhetőek) az alábbiak szerint...

"A megvásárolt Üdülési Csekk visszaváltására nincs mód. Az Üdülési Csekk - érvényességi idején belül - az alábbi okokból cserélhető:- a lejárati határidő meghosszabbítása céljából, az érvényes, fel nem használt, kicserélendő csekkek csatolásával;- letiltást követően, a letiltás bejelentésének időpontjától számított 60 nap elteltével, ha az ellenőrző vizsgálatok eredménye nem szól a csere ellen.

A csere személyesen vagy meghatalmazott útján kezdeményezhető ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve postai úton a 1593 Budapest, Pf. 737. címre küldött kérvényben.

Az újragyártott Üdülési Csekkek a cserélt csekkekkel azonos címletértékü, azonos csoportosítási rend szerint összeállított formában kerülnek legyártásra.Az Üdülési Csekkek újragyártásának díja a cserélendő Üdülési Csekkek összértékének 10%-a + áfa, de minimum 1.000 Ft + áfa. A kezelési díjról kiállított számlát Forgalmazó a Felhasználó lakcímére postai úton küldi meg, melynek ellenértékét a számlalevél alján perforációval leválasztható postai készpénz-átutalási megbízáson egyenlítheti ki."

(Forrás: www.udulesicsekk.hu)

Telefonos érdeklődésünkre a következő információt kaptuk: A cserét személyesen a lejárat napján lehet utoljára kezdeményezni. Levélben történő kezdeményezés esetén a feladás napja legkésőbb a lejárat napja lehet. A levélben  csak egysoros kérelmnek kell lennie a a megmaradt üdülési csekkek mellett. A levélben meg kell jeleníteni az értesítendő személyt és elérhetőségét, ahová a cseréért fizetendő díjat tartalmazó csekket el lehet küldeni. A levelet ajánlatos értékküldeményként feladni!

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. honlapján (www.udulesicsekk.hu) egyéb az üdülési csekkel kapcsolatos rendkívül hasznos (pl: elfogadóhelyek, szabályok stb.) információk is olvashatóak!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.