2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi rallye hétvége Szolnokon

Hosz  |  2008. 10. 12., 11:11

A Suzuki Treff, a Hosz, valamint az FRSZ helyi szervezetei közös családi napot szerveztek október 11-én. A hétvégi rendezvény egyik nagy eseménye a Suzuki Treff rallye team autóinak jelenléte és tesztvezetése jelentette, sőt a vállalkozó szellemű bátrabbak egy verseny szlalom pályán bizonyíthatták tehetségüket...

A Hosz és az Frsz versenyében szoros küzdelemben a Hosz színeiben indult versenyző Juhász Péter bizonyult jobbnak, és új pálya csúccsal nyerte a küzdelmet.

A különdíjat Siposné Erika, a Hosz alapszervezeti vezetője nyerte meg férfiakat megszégyenítő versenytempóval, amit az egyik alulmaradt Frsz-es kolléga úgy kommentált, hogy jómaga Erika eredménye után kocsiját hátrahagyva busszal megy haza. A rendezvény tombolasorsolás és nyeremény eső zárta, valamint a jelenlévők tesztvezetésen kipróbálhatták a Suzuki szalon valamennyi modelljét.     

Siposné Erika, az MH 86.SZHB alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.