2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi ülésre készülnek a nyugállományúak

Hosz  |  2008. 10. 14., 12:46

A tagozat választmányi ülésének előkészítését helyezte a munka fókuszában szakszervezetünk nyugállományú tagozatának elnöksége. Az október 14-i ülésen az előző rendezvény jegyzőkönyvének elfogadása után Sörös István tagozatelnök számolt be az elmúlt időszakban végzett tevékenységről... 

Az ülésen szó esett a szakszervezet 2009. évi költségvetési tervéről és a kapcsolódó határozatokról is. Sándor Roland pénzügyi ügyvivő részletesen ismertette az egyes, költségvetést befolyásoló tételeket, emellett a kiadási és a bevételi oldal elemeiről is tájékoztatott.

A tagozat elnöksége a saját - október 29-re tervezett - választmányi ülés előkészítésével kapcsolatban állást foglalt a mandátumokról és a megyei képviselők személyéről is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.