2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Választmányi ülésre készülnek a nyugállományúak

Hosz  |  2008. 10. 14., 12:46

A tagozat választmányi ülésének előkészítését helyezte a munka fókuszában szakszervezetünk nyugállományú tagozatának elnöksége. Az október 14-i ülésen az előző rendezvény jegyzőkönyvének elfogadása után Sörös István tagozatelnök számolt be az elmúlt időszakban végzett tevékenységről... 

Az ülésen szó esett a szakszervezet 2009. évi költségvetési tervéről és a kapcsolódó határozatokról is. Sándor Roland pénzügyi ügyvivő részletesen ismertette az egyes, költségvetést befolyásoló tételeket, emellett a kiadási és a bevételi oldal elemeiről is tájékoztatott.

A tagozat elnöksége a saját - október 29-re tervezett - választmányi ülés előkészítésével kapcsolatban állást foglalt a mandátumokról és a megyei képviselők személyéről is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.