2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kréta 2008: Feladat leküzdve!

Hosz  |  2008. 10. 16., 23:44

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred parancsnoka Krétáról hazaérkezve honlapunknak elmondta, hogy az előzetes értékelések szerint a mintegy hatvanfős csoportosítás teljesítette a tengerparti légvédelmi rakéta éleslövészetet. A többnemzetiségű - német, szlovén és magyar - kötelék magyar katonái hétvégén érkeznek haza...

Varga László mérnök dandártábornok hozzátette: állományunk a forgatókönyvben szereplő célanyagot leküzdötte. Eredményesek voltunk, ugyanakkor még meg kell várni a döntnökök és a gyakorlatvezető végső értékelését. Büszke vagyok a csapatunkra, hiszen krétai teljesítményükkel feltették a koronát egész éves eredményes tevékenységükre.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.