2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Radar Alapszervezet rendezésében

Hosz  |  2008. 10. 18., 13:02

Balogh Tibor lelkes tagunk kezdeményezésére és aktív közreműködésével az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred Radar Alapszervezete október 16-án rendezte meg első egyéni és csapat horgászversenyét. A verseny helyszínének a: Pápa-Borsosgyőr Strandi tó adott otthont, melynek kiváló adottságai – kulturált, tiszta környezete – már mondhatom, hogy eleve magalapozták rendezvényünk sikerét. A versenyre nevezhetett valamennyi zászlóalj szintű szervezet 3 fős csapattal. Így volt Debrecenből, Kupról is csapat és nagy örömünkre, meghívásunkat elfogadva, a Hosz vezetősége is képviseltette magát - Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár személyében...

Az alapozó etetés után horgászaink nagy lelkesedéssel dobták be horgaikat. A kellemes idő, a házi sütésü almás pite, amellyel minden versenyzőt megleptünk, megtette hatását. Kiváló eredmények születtek. Tényleg „ekkora” halakat fogtak! A versenyen az első három egyéni versenyzőt ill. csapatot díjaztuk.

A 11 induló csapat között megjelent a Hosz együttese is. A már fentebb említett két vezető tisztségviselő mellett Zivin László, egykori székesfehérvári aktivista alkotta a csapatot. A versenyen a következő eredmények születtek:

Csapatverseny:

                        1. hely: Logisztikai Zászlóalj – 30,20 kg

                        2. hely: Logisztikai Főnökség - 25,60 kg

                        3. hely: 1. Légi Irányító Központ – 21,60 kg

Egyéni:

             1. hely: Vass Zoltán

             2. hely: Molnos Balázs

             3. hely: Kis Péter

A legnagyobb halat fogó versenyző: Varga Róbert - 6,40 kg (tokhal)

A legsportszerübb csapat - akik a legjobban kímélve a halakat és ezzel egyenletes teljesítményt nyújtva – 0 kg hallal – az Ezred törzs csapata lett.

De, hogy ne menjen senki üres kézzel haza alapszervezetünk minden részt vevőt megajándékozott.

A szervezett programunknak köszönhetően – melyet az Ezred vezetése is támogatott - alapszervezetünk 3 új taggal bővült!

Jövőre, veletek, ugyanitt!

                                                                                 Szücs Andrea alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.