2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Radar Alapszervezet rendezésében

Hosz  |  2008. 10. 18., 13:02

Balogh Tibor lelkes tagunk kezdeményezésére és aktív közreműködésével az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred Radar Alapszervezete október 16-án rendezte meg első egyéni és csapat horgászversenyét. A verseny helyszínének a: Pápa-Borsosgyőr Strandi tó adott otthont, melynek kiváló adottságai – kulturált, tiszta környezete – már mondhatom, hogy eleve magalapozták rendezvényünk sikerét. A versenyre nevezhetett valamennyi zászlóalj szintű szervezet 3 fős csapattal. Így volt Debrecenből, Kupról is csapat és nagy örömünkre, meghívásunkat elfogadva, a Hosz vezetősége is képviseltette magát - Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár személyében...

Az alapozó etetés után horgászaink nagy lelkesedéssel dobták be horgaikat. A kellemes idő, a házi sütésü almás pite, amellyel minden versenyzőt megleptünk, megtette hatását. Kiváló eredmények születtek. Tényleg „ekkora” halakat fogtak! A versenyen az első három egyéni versenyzőt ill. csapatot díjaztuk.

A 11 induló csapat között megjelent a Hosz együttese is. A már fentebb említett két vezető tisztségviselő mellett Zivin László, egykori székesfehérvári aktivista alkotta a csapatot. A versenyen a következő eredmények születtek:

Csapatverseny:

                        1. hely: Logisztikai Zászlóalj – 30,20 kg

                        2. hely: Logisztikai Főnökség - 25,60 kg

                        3. hely: 1. Légi Irányító Központ – 21,60 kg

Egyéni:

             1. hely: Vass Zoltán

             2. hely: Molnos Balázs

             3. hely: Kis Péter

A legnagyobb halat fogó versenyző: Varga Róbert - 6,40 kg (tokhal)

A legsportszerübb csapat - akik a legjobban kímélve a halakat és ezzel egyenletes teljesítményt nyújtva – 0 kg hallal – az Ezred törzs csapata lett.

De, hogy ne menjen senki üres kézzel haza alapszervezetünk minden részt vevőt megajándékozott.

A szervezett programunknak köszönhetően – melyet az Ezred vezetése is támogatott - alapszervezetünk 3 új taggal bővült!

Jövőre, veletek, ugyanitt!

                                                                                 Szücs Andrea alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.