2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Horgászverseny a Radar Alapszervezet rendezésében

Hosz  |  2008. 10. 18., 13:02

Balogh Tibor lelkes tagunk kezdeményezésére és aktív közreműködésével az MH 54. Veszprém Légtérellenőrző Ezred Radar Alapszervezete október 16-án rendezte meg első egyéni és csapat horgászversenyét. A verseny helyszínének a: Pápa-Borsosgyőr Strandi tó adott otthont, melynek kiváló adottságai – kulturált, tiszta környezete – már mondhatom, hogy eleve magalapozták rendezvényünk sikerét. A versenyre nevezhetett valamennyi zászlóalj szintű szervezet 3 fős csapattal. Így volt Debrecenből, Kupról is csapat és nagy örömünkre, meghívásunkat elfogadva, a Hosz vezetősége is képviseltette magát - Szincsák Gyula alelnök és dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár személyében...

Az alapozó etetés után horgászaink nagy lelkesedéssel dobták be horgaikat. A kellemes idő, a házi sütésü almás pite, amellyel minden versenyzőt megleptünk, megtette hatását. Kiváló eredmények születtek. Tényleg „ekkora” halakat fogtak! A versenyen az első három egyéni versenyzőt ill. csapatot díjaztuk.

A 11 induló csapat között megjelent a Hosz együttese is. A már fentebb említett két vezető tisztségviselő mellett Zivin László, egykori székesfehérvári aktivista alkotta a csapatot. A versenyen a következő eredmények születtek:

Csapatverseny:

                        1. hely: Logisztikai Zászlóalj – 30,20 kg

                        2. hely: Logisztikai Főnökség - 25,60 kg

                        3. hely: 1. Légi Irányító Központ – 21,60 kg

Egyéni:

             1. hely: Vass Zoltán

             2. hely: Molnos Balázs

             3. hely: Kis Péter

A legnagyobb halat fogó versenyző: Varga Róbert - 6,40 kg (tokhal)

A legsportszerübb csapat - akik a legjobban kímélve a halakat és ezzel egyenletes teljesítményt nyújtva – 0 kg hallal – az Ezred törzs csapata lett.

De, hogy ne menjen senki üres kézzel haza alapszervezetünk minden részt vevőt megajándékozott.

A szervezett programunknak köszönhetően – melyet az Ezred vezetése is támogatott - alapszervezetünk 3 új taggal bővült!

Jövőre, veletek, ugyanitt!

                                                                                 Szücs Andrea alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.