2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jubileumi születésnap és ezredesi kinevezés

Hosz  |  2008. 11. 10., 14:59

A 80 esztendős Rozgonyi Sándort, szakszervezetünk győri nyugállományú csoportjának vezetőségi tagját - november 6-án - köszöntötte fel Mészáros Géza, a Hosz elnöke, Andor Tamás elnökségi tag és Varga László mérnök dandártábornok, a győri légvédelmi rakétaezred parancsnoka. Honalpunk megtudta, hogy a születésnap egybeesett Rozgonyi Sándor ezredessé történő kinevezésével. Ünnepelt tisztségviselőnket ajándéktárggyal köszöntötte a szakszervezet és a katonai alakulat vezetése. Gratulálunk!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.