2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Szolnokon

Hosz  |  2008. 11. 14., 21:27

Az elmúlt időszak eseményei és a Honvédszakszervezet előtt álló feladatok ismertetése és az állomány pontos tájékoztatása érdekében a Hosz tisztségviselői tájékoztatókat tartanak országszerte. Kelet-Magyarországon Hajdúhadház, Kecskemét és legutóbb Szolnok helyőrségben jártak tisztségviselőink, Szincsák Gyula alelnök és Jakubik András területi ügyvivő. A november 14-i szolnoki tájékoztatót előkészítő Csurilla Imre az MH 25/88 Könnyűvegyes Zászlóalj alapszervezeti vezetőjének köszönhetően nagy létszámban jelentek meg tagjaink és érdeklődve hallgatták meg az előadókat...

Szincsák Gyula alelnök tájékoztatójában a keresetek alakulásáról, valamint a az eddigi kereset tárgyalásokon egyeztetéseken történtekről adott áttekintő beszámolót a megjelenteknek, valamint felhívta figyelmüket a november 29-i demonstrációra és annak fontosságára.

A tájékoztatót követőn Csurilla Imre alapszervezeti vezető megmutatta a tisztségviselőinknek az alakulat épületeibe felszerelésre került Honvédszakszervezeti hirdetőtáblákat, amiket az alapszervezet a 30% -ának terhére készített el.

A következő tájékoztatót az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis alapszervezeti vezetője, Siposné Erika készíti elő és előreláthatólag november 21-én, pénteken kerül lebonyolításra Szolnokon, az Ittebei Kiss József laktanyában.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.