2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Szolnokon

Hosz  |  2008. 11. 14., 21:27

Az elmúlt időszak eseményei és a Honvédszakszervezet előtt álló feladatok ismertetése és az állomány pontos tájékoztatása érdekében a Hosz tisztségviselői tájékoztatókat tartanak országszerte. Kelet-Magyarországon Hajdúhadház, Kecskemét és legutóbb Szolnok helyőrségben jártak tisztségviselőink, Szincsák Gyula alelnök és Jakubik András területi ügyvivő. A november 14-i szolnoki tájékoztatót előkészítő Csurilla Imre az MH 25/88 Könnyűvegyes Zászlóalj alapszervezeti vezetőjének köszönhetően nagy létszámban jelentek meg tagjaink és érdeklődve hallgatták meg az előadókat...

Szincsák Gyula alelnök tájékoztatójában a keresetek alakulásáról, valamint a az eddigi kereset tárgyalásokon egyeztetéseken történtekről adott áttekintő beszámolót a megjelenteknek, valamint felhívta figyelmüket a november 29-i demonstrációra és annak fontosságára.

A tájékoztatót követőn Csurilla Imre alapszervezeti vezető megmutatta a tisztségviselőinknek az alakulat épületeibe felszerelésre került Honvédszakszervezeti hirdetőtáblákat, amiket az alapszervezet a 30% -ának terhére készített el.

A következő tájékoztatót az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis alapszervezeti vezetője, Siposné Erika készíti elő és előreláthatólag november 21-én, pénteken kerül lebonyolításra Szolnokon, az Ittebei Kiss József laktanyában.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.