2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Szolnokon

Hosz  |  2008. 11. 14., 21:27

Az elmúlt időszak eseményei és a Honvédszakszervezet előtt álló feladatok ismertetése és az állomány pontos tájékoztatása érdekében a Hosz tisztségviselői tájékoztatókat tartanak országszerte. Kelet-Magyarországon Hajdúhadház, Kecskemét és legutóbb Szolnok helyőrségben jártak tisztségviselőink, Szincsák Gyula alelnök és Jakubik András területi ügyvivő. A november 14-i szolnoki tájékoztatót előkészítő Csurilla Imre az MH 25/88 Könnyűvegyes Zászlóalj alapszervezeti vezetőjének köszönhetően nagy létszámban jelentek meg tagjaink és érdeklődve hallgatták meg az előadókat...

Szincsák Gyula alelnök tájékoztatójában a keresetek alakulásáról, valamint a az eddigi kereset tárgyalásokon egyeztetéseken történtekről adott áttekintő beszámolót a megjelenteknek, valamint felhívta figyelmüket a november 29-i demonstrációra és annak fontosságára.

A tájékoztatót követőn Csurilla Imre alapszervezeti vezető megmutatta a tisztségviselőinknek az alakulat épületeibe felszerelésre került Honvédszakszervezeti hirdetőtáblákat, amiket az alapszervezet a 30% -ának terhére készített el.

A következő tájékoztatót az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis alapszervezeti vezetője, Siposné Erika készíti elő és előreláthatólag november 21-én, pénteken kerül lebonyolításra Szolnokon, az Ittebei Kiss József laktanyában.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.