2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A miniszterelnök szerint már megállapodtunk

Hosz  |  2008. 12. 17., 17:09

Noha még javában tartottak, tartanak az ágazati háttértárgyalások az M1 ,,Az Este\" című műsorának december 16-i adásában Gyurcsány Ferenc miniszterelnök – egyebek mellett – ezt mondta: Most úgy látom, hogy a mai napon már a tűzoltókkal, katasztrófavédőkkel megállapodtak, a honvédségen belül úgy látom, hogy létrejött a megállapodás, jelentette Szekeres miniszter úr...\". Akik látták, hallották az interjút, és nyomon követik honlapunkon az egyeztetésekről szóló híreket, joggal lepődhettek meg a miniszterelnök múlt időben megfogalmazott szavain, hiszen a SZÉF megállapodást az interjút követő napon, december 17-én írták alá, míg a HM és a tárca égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek (Hosz és a Hodosz) közötti tárgyalások még zajlanak, és a katonaállomány számára várhatóan kedvező megállapodást majd csak január 31-ig kötik meg az érdekelt felek...

Az Este címü müsor letölthető a www.mtv.hu/magazin/cikk.php?id=308028 webcímről.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.