2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsony Szarajevóban

Hosz  |  2008. 12. 23., 11:10

December 21-én évzáró szakszervezeti gyűlés keretében kiosztásra került a csoportvezetőség által készíttetett gravírozott tollkészlet. Kötetlen beszélgetések közben eszmecserét folytattunk arról, hogy az elmúlt fél évben milyen eredményeket sikerült elérni. Két kollégának sikerült segíteni az önkéntes- magánynugdíjpénztári belépésében, több kollégának sikerült pótolni a tagsági kártyát, de volt akinek hajdúszoboszlói üdülését foglaltuk le, mire hazaérkezik. Bizonyítottuk, hogy a határok nem lehetnek akadályok, ha valamit nagyon akarunk. A karácsonyi ajándékokat Holc János Eufor-3 csoportvezető adta át a jókívánságok kíséretében...

Nagy sikertaratott a helyi térképes kisérő kártya, és a csomagoláson belül levő feliratozott tollkészlet.

Az Eufor-3 csoport vezetősége nevében megköszönöm mindazok segítségét, akik hozzájárultak ahoz, hogy az itt állomásozó kollégák nem csak egy szép ajándékot, hanem egy kedves emléket is kaptak, s így a pillanat öröme feledtette a távol lévő hozzátartozók hiányát.  Minden tagtársunknak és kollégának nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván: 

                                              Holc János, Eufor-3 csoportvezető és társai Szarajevóból

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.