2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt az újévi Egység újság!

Hosz  |  2009. 01. 06., 13:23

Már az újév első hetében megjelenik az Egység 2009/1. száma. Lapunk részletesen beszámol a fegyveres és rendvédelmi dolgozók november 29-i demonstrációjáról, valamint az azt követő bértárgyalásokról, illetve a SZÉF megállapodás részleteiről is. Mészáros Géza elnökkel készített interjúból pedig megtudhatják, hogy milyen eredményeket ért el szakszervezetünk a 2008-as esztendőben, illetve, hogy milyen feladatok állnak idén előttünk. Terjedelmes írást közlünk nemzetközi sikerünkről, hiszen dr. Heiling Ottó alelnököt beválasztották az EUROMIL ügyvezető elnökségébe. Emellett a radicionális rovatok: a jogi, az asztrológiai és a reklámokról, szolgáltatásokról szóló összeálltás is megtalálható az Egységben. A cikkek már letölthetők honlapunkról, a lap a január 12-i héten jut el a postaládákba. Kellemes olvasást, sok hasznos információt!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.