2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elismerés

Hosz  |  2009. 01. 22., 16:10

A Magyar Kultúra Napja alkalmából – január 22-én - rendezte meg a Honvédelmi Minisztérium központi ünnepséget a Stefánia Palotában, melyen megjelent Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Tömböl László mérnök vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke, Nagyné Varga Melinda, az Oktatási és Kulturális Minisztérium művészeti főosztályának vezetője, valamint Nagy Imre, a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. ügyvezető igazgatója. A meghívott parancsnokok, humán tisztek, népművelők, könyvtárosok, katonazenészek, a honvédséghez kötődő társadalmi szervezetek vezetői előtt dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter a honvédség kulturális tevékenységének fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő munkája elismeréséül - a Magyar Kultúra Napja alkalmából - EMLÉKPLAKETT adományozott Czövek Jánosnak, szakszervezetünk szárazföldi képviseleti titkárának...

- Azt gondolom, hogy a kitüntetés nem nekem, hanem szakszervezetünknek, illetve kollégáimnak is szól. Sokan dolgozunk azon, hogy a Honvédszakszervezet különböző rendezvényeire (alapszervezeti családi napok, haderőnemi képviseleti ülések…) napjainkban már meghívást kapjanak a Magyar Honvédségnél szolgálatot teljesítő amatőr előadómüvészek. Nagyobb eseményeinken (Hosz családi nap, Cegléd…) elismert müvészek lépnek fel, gyermekeink részére központi cirkuszi előadást biztosítunk. Kirándulások megszervezésénél a kulturális programokat szervezünk, múzeumokat látogatunk meg, illetve népi hagyományokat (busójárás) elevenítünk fel, ismerünk meg. Alapszervezeteinknek állatkerti belépőket, színházbérlet vásárlást, a mozi ünnep népszerüsítését, kedvezményes jegyek megvásárlását biztosítjuk. Helyőrségi klubokkal alapszervezeti szinten müködünk együtt, programjaik látogatására mozgósítunk, illetve közös programokat szervezünk. Részt veszünk a katonai hagyományok ápolásában /fegyvernemi napok, csapatünnepek támogatása, koszorúzások végrehajtása/ is - mondta a honlapunknak nyilatkozó Czövek János.

Gratulálunk, János!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.