2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Előkészületben a katonanői konferencia

Hosz  |  2009. 01. 27., 14:03

Szakszervezetünk katonanői szekciója szeretné felélénkíteni eddigi tevékenységét - többek között ez hangzott el a szekcióelnökség január 27-i ülésén. A Szincsák Gyula alelnök részvételével lezajlott eseményen az áprilisban - az egyenruhás nők Magyar Honvédségnél betöltött szerepéről - rendezendő katonanői konferencia lebonyolításáról, helyszínéről, napirendi témáiról és előadóiról is egyeztettek...

Ezt követően Szincsák Gyula alelnök a kereset-tárgyalások eddigi tapasztalatairól tájékoztatta a megjelenteket. Az alelnöktől kapott információk után a katonanői szekció elé kerülő egyéb témákról folytattak megbeszélést.

Sipos Józsefné Erika szekció alelnök vezetésével lezajlott rendezvényen abban is megállapodtak, hogy legközelebb márciusban találkozik a szekció elnöksége, s akkor már a konferencia minden részletét pontosítani fogják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.