2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Előkészületben a katonanői konferencia

Hosz  |  2009. 01. 27., 14:03

Szakszervezetünk katonanői szekciója szeretné felélénkíteni eddigi tevékenységét - többek között ez hangzott el a szekcióelnökség január 27-i ülésén. A Szincsák Gyula alelnök részvételével lezajlott eseményen az áprilisban - az egyenruhás nők Magyar Honvédségnél betöltött szerepéről - rendezendő katonanői konferencia lebonyolításáról, helyszínéről, napirendi témáiról és előadóiról is egyeztettek...

Ezt követően Szincsák Gyula alelnök a kereset-tárgyalások eddigi tapasztalatairól tájékoztatta a megjelenteket. Az alelnöktől kapott információk után a katonanői szekció elé kerülő egyéb témákról folytattak megbeszélést.

Sipos Józsefné Erika szekció alelnök vezetésével lezajlott rendezvényen abban is megállapodtak, hogy legközelebb márciusban találkozik a szekció elnöksége, s akkor már a konferencia minden részletét pontosítani fogják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.