2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Lakáslízing: különleges kapcsolat, egyéni bánásmód

Hosz  |  2009. 01. 29., 10:28

Várkonyi Csaba vezérigazgató az euró alapú hitelt javasolja Várkonyi Csaba, az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. vezérigazgatója szerint a jövõben az euró alapú lízingszerzõdést érdemes preferálni, s ha a katonák már döntöttek e témában, a lízing kérelmet is mielõbb – február 28-ig – célszerû benyújtani. A pénzintézet ugyanis eddig az idõpontig eltekint a szerzõdéskötési díjtól. Így lesz ez természetesen a debreceni lakásprojekt esetében is. A civis városban napjainkban is zajló ingatlanfejlesztés fontos mérföldkõ az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. történetében, hiszen országos viszonylatban is kiemelkedõ projektnek minõsül a beruházás.

- A helyi laktanya szomszédságában felépülõ komplexumban kitûnõ minõségû lakások között válogathatnak a katonák, s egyben élhetnek a kedvezményes lakáslízing adta lehetõségekkel is - ez a teljes futamidõre 0,5%-os kamatkedvezményt biztosít. A Honvédszakszervezettel kialakított különleges kapcsolatra való tekintettel az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. vezetése úgy döntött, hogy a vásárlási kedv növelése érdekében a szerzõdéskötési díjat elengedi. Fontos tehát, hogy a jelenleg még hezitáló katonák gyorsan döntsenek. Elhatározásukat megkönnyítheti, ha pontosan megismerik a számukra  legkedvezõbb konstrukciót - errõl a debreceni Vár utcai fiók munkatársa, Gál Viktória ad teljes körû tájékoztatást, s hozzá kell benyújtani a lízing kérelmeket is. Változatlanul folyamatos tanácsadással állunk a lakáslízing iránt érdeklõdõ katonák rendelkezésére, hiszen tapasztalatunk szerint óriási az érdeklõdés e szolgáltatásunk iránt. Ebben visszatükrözõdik a Honvédszakszervezettel kialakított, kölcsönös elõnyökön alapuló kapcsolat, melynek eredményeképp – reményeim szerint - egyre több elégedett, boldog új lakástulajdonossal találkozhatunk. Pápán, Szolnokon, Székesfehérváron és a fõváros vonzáskörzetében máris kiemelkedõ sikereket értünk el, de hasonlóra számíthatunk Gyõr, Kaposvár, Veszprém, Szentendre és Tata városokban, valamint a környezõ településeken – vagyis ott, ahol a magyar katonák szolgálatot teljesítenek, illetve élik mindennapjaikat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.