2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A 2009. évi kereset-megállapodás

Hosz  |  2009. 02. 06., 09:14

Alábbiakban letölthető a tárca és a reprezentatív érdekvédelmi szervezetek (HOSZ, HODOSZ, BEOSZ) által 2009. február 5- én, „a Honvédelmi Minisztériumnál hivatásos és szerződéses szolgálati, önkéntes tartalékos, hallgatói, valamint a köztisztviselői és közalkalmazotti jogviszonyban állók 2009. évi szektorális kompenzációjáról, további keresetnövelő intézkedésekről, és egyéb béren kívüli juttatásairól„ szóló megállapodás teljes szövege....

Reményeink szerint az abban foglaltak megvalósulásával biztosítható a veszteségek minél nagyobb arányú visszapótlása. A megállapodás értékeléséről, eredményeiről, létrejöttének körülményeiről, a vállalások bővebb tartalmáról, szakszervezetünk céljairól, további szándékairól az Egység újság következő számában tájékoztatjuk tagjainkat.

A megállapodás teljes szövege innen (pdf.) vagy innen (doc.) letölthető!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.