2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ötödször: Véradással egybekötött szolgáltatónap volt Székesfehérvárott

Hosz  |  2009. 03. 11., 19:48

A Honvédszakszervezet MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete támogatásával március 10-én immár ötödik alkalommal rendezte meg a „Véradással egybekötött szolgáltatónap”-ot. A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselői a kihelyezett ügyfélszolgálaton 8-17 óráig várták az érdeklődőket. A véradáson Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő, Czövek János szárazföldi képviseleti titkár és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja segített...

Csodálatos tavaszi napsütésben, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred rendezvénytermében tökéletesen előkészített környezetben kezdődött meg a már ötödik alkalommal megrendezett szolgáltatónap. Nyolc órától érkeztek a véradók, akik a regisztrálás után megkapott sorszámmal megismerkedhettek a szakszervezet eredményeivel, törekvéseivel, szolgáltatásaival. A szakszervezet tagjai kérdéseikre hasznos tanácsokat kaptak.

A véradáson az alapszervezet felhívására 15 fő ajánlotta fel a rendelkező nyilatkozatát a „Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány „javára. Ezúton is szeretnénk a felajánlásokat megköszönni!

A szolgáltatónapon a GAJA LIGET mellett a Zichy Udvar projekt ismerkedhettek meg a katonák, valamint a Honvédszakszervezettel együttmüködő bankok, az ERSTE INGATLAN LÍZING Zrt, az ING-CIB Hitel konstrukció munkatársaihoz is fordulhattak kérdéseikkel.

Termék és szolgáltatás bemutatókat tartott az Eminárium Kft. „Dohánystop”, az ÁNTSZ, a Hétkúti Wellness Hotel Mór, a Nikken, a Flavan, a Varázskuckó Játékbolt, a Vértes Autósiskola, a DS-REHA Gyógyászati Szaküzlet, a VITÁL CLUB Kerékpáráruház, a NU SKIN, a Tupperware és a Palota horgászbolt.

A véradásra 158 fő jelentkezett, ebből az egészségügyi vizsgálat után 149 főtől tudott vért adni.

A rendezvény kiemelt támogatója az Eminárium Kft. „Dohánystop” és a Vértes Autósiskola volt.

A szolgáltatónapon a Hosz tagsága 6 fővel a Honvéd Nyugdíjpénztár 8 fővel erősödött!

Grell Norbert

MH 43. hír. és vt.e. Hosz alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.