2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ötödször: Véradással egybekötött szolgáltatónap volt Székesfehérvárott

Hosz  |  2009. 03. 11., 19:48

A Honvédszakszervezet MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred alapszervezete támogatásával március 10-én immár ötödik alkalommal rendezte meg a „Véradással egybekötött szolgáltatónap”-ot. A nap folyamán a Honvédszakszervezet tisztségviselői a kihelyezett ügyfélszolgálaton 8-17 óráig várták az érdeklődőket. A véradáson Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő, Czövek János szárazföldi képviseleti titkár és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező, a HONVÉD Nyugdíjpénztár megbízottja segített...

Csodálatos tavaszi napsütésben, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred rendezvénytermében tökéletesen előkészített környezetben kezdődött meg a már ötödik alkalommal megrendezett szolgáltatónap. Nyolc órától érkeztek a véradók, akik a regisztrálás után megkapott sorszámmal megismerkedhettek a szakszervezet eredményeivel, törekvéseivel, szolgáltatásaival. A szakszervezet tagjai kérdéseikre hasznos tanácsokat kaptak.

A véradáson az alapszervezet felhívására 15 fő ajánlotta fel a rendelkező nyilatkozatát a „Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány „javára. Ezúton is szeretnénk a felajánlásokat megköszönni!

A szolgáltatónapon a GAJA LIGET mellett a Zichy Udvar projekt ismerkedhettek meg a katonák, valamint a Honvédszakszervezettel együttmüködő bankok, az ERSTE INGATLAN LÍZING Zrt, az ING-CIB Hitel konstrukció munkatársaihoz is fordulhattak kérdéseikkel.

Termék és szolgáltatás bemutatókat tartott az Eminárium Kft. „Dohánystop”, az ÁNTSZ, a Hétkúti Wellness Hotel Mór, a Nikken, a Flavan, a Varázskuckó Játékbolt, a Vértes Autósiskola, a DS-REHA Gyógyászati Szaküzlet, a VITÁL CLUB Kerékpáráruház, a NU SKIN, a Tupperware és a Palota horgászbolt.

A véradásra 158 fő jelentkezett, ebből az egészségügyi vizsgálat után 149 főtől tudott vért adni.

A rendezvény kiemelt támogatója az Eminárium Kft. „Dohánystop” és a Vértes Autósiskola volt.

A szolgáltatónapon a Hosz tagsága 6 fővel a Honvéd Nyugdíjpénztár 8 fővel erősödött!

Grell Norbert

MH 43. hír. és vt.e. Hosz alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.