2018. 02. 17. szombat
Donát
: 311 Ft   : 248 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági rendezvény Ekker Zsoltikáért

Hosz  |  2009. 03. 21., 20:58

A Honvédszakszervezet, a Katonákért Alapítvány és az ERSTE Ingatlanlízing Zrt. közreműködésével - március 21-én - jótékonysági estet tartottak Ekker Zsoltika felgyógyulásáért. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban - mintegy 350 néző előtt - lebonyolított rendezvény után mintegy 600 ezer forintot lehet majd Zsoltika felgyógyítására fordítani...

A jótékonysági est célja a székesfehérvári kisfiú, Ekker Zsoltika további gyógyítása, az őssejtbeültetés és a harmadik kínai út támogatása, illetve annak finanszírozása volt. A Hálózat Tv népszerü showmüsora, a Házibuli Attilával címet viselő szórakoztató, ugyanakkor a jótékonyságot előtérbe helyező program fellépői között volt a Sógorok, Kovács Erzsi, Várhegyi Gábor és Papp Attila is.

Képünkön Zsoltika apukáját, a felajánlásokat megköszönő Ekker Tibort láthatják - a szerk.

A jótékonysági esten az Erste Ingatlanlízing Zrt.-től Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, míg szakszerveztetünk részéről Mészáros Géza elnök - akit felesége is elkísért - vett részt.

Természetesen az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és annak Hosz alapszervezete is támogatta a rendezvényt, képviseletükben Grell Norbert alapszervezeti vezető volt jelen. 

Köszönetnyílvánítás során kiemelték az Erste Ingatlanlízing Zrt, a Honvédszakszervezet, és a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány összességében 140 ezer forintos felajánlását.

Kiemelték Várkonyi Csaba, Mészáros Géza, valamint az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokának, dr. Révész Gyula mérnök ezredes támogatását, illetve a 43-as Hosz alapszervezet részéről Grell Norbert alapszervezeti vezető önzetlen segítségnyújtását, támogatását.

A harmadik kínai úthoz szükséges, összességében mintegy 5 millió forint a további felajánlásoknak, illetve az szja 1%-aiból befolyó összegnek köszönhetően - előreláthatóan - nyárra fog rendelkezésre állni.

Járuljon Ön is hozzá Zsoltika gyógyulásához! A család megrendítő történetét, illetve a felajánlásokhoz szükséges további információkat a www.ekkerzsoltika.gportal.hu weblapon olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

Brüsszelben tanácskoztak az észak-atlanti katonai szövetség védelmi miniszterei február 14–15-én. A Budapestről kiutazó magyar küldöttséget Vargha Tamás honvédelmi miniszterhelyettes vezette. A delegációhoz a helyszínen csatlakozott Sztáray Péter, Magyarország NATO-nagykövete.