2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 367 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági rendezvény Ekker Zsoltikáért

Hosz  |  2009. 03. 21., 20:58

A Honvédszakszervezet, a Katonákért Alapítvány és az ERSTE Ingatlanlízing Zrt. közreműködésével - március 21-én - jótékonysági estet tartottak Ekker Zsoltika felgyógyulásáért. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban - mintegy 350 néző előtt - lebonyolított rendezvény után mintegy 600 ezer forintot lehet majd Zsoltika felgyógyítására fordítani...

A jótékonysági est célja a székesfehérvári kisfiú, Ekker Zsoltika további gyógyítása, az őssejtbeültetés és a harmadik kínai út támogatása, illetve annak finanszírozása volt. A Hálózat Tv népszerü showmüsora, a Házibuli Attilával címet viselő szórakoztató, ugyanakkor a jótékonyságot előtérbe helyező program fellépői között volt a Sógorok, Kovács Erzsi, Várhegyi Gábor és Papp Attila is.

Képünkön Zsoltika apukáját, a felajánlásokat megköszönő Ekker Tibort láthatják - a szerk.

A jótékonysági esten az Erste Ingatlanlízing Zrt.-től Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, míg szakszerveztetünk részéről Mészáros Géza elnök - akit felesége is elkísért - vett részt.

Természetesen az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és annak Hosz alapszervezete is támogatta a rendezvényt, képviseletükben Grell Norbert alapszervezeti vezető volt jelen. 

Köszönetnyílvánítás során kiemelték az Erste Ingatlanlízing Zrt, a Honvédszakszervezet, és a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány összességében 140 ezer forintos felajánlását.

Kiemelték Várkonyi Csaba, Mészáros Géza, valamint az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokának, dr. Révész Gyula mérnök ezredes támogatását, illetve a 43-as Hosz alapszervezet részéről Grell Norbert alapszervezeti vezető önzetlen segítségnyújtását, támogatását.

A harmadik kínai úthoz szükséges, összességében mintegy 5 millió forint a további felajánlásoknak, illetve az szja 1%-aiból befolyó összegnek köszönhetően - előreláthatóan - nyárra fog rendelkezésre állni.

Járuljon Ön is hozzá Zsoltika gyógyulásához! A család megrendítő történetét, illetve a felajánlásokhoz szükséges további információkat a www.ekkerzsoltika.gportal.hu weblapon olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A világ legnagyobb nemzetközi légitársasága az utazási kereslet növekedése és szélestörzsű flottájának bővítése miatt tapasztalt pilótákat toboroz Magyarországról is.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.