2024. 04. 14.
Tibor
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági rendezvény Ekker Zsoltikáért

Hosz  |  2009. 03. 21., 20:58

A Honvédszakszervezet, a Katonákért Alapítvány és az ERSTE Ingatlanlízing Zrt. közreműködésével - március 21-én - jótékonysági estet tartottak Ekker Zsoltika felgyógyulásáért. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban - mintegy 350 néző előtt - lebonyolított rendezvény után mintegy 600 ezer forintot lehet majd Zsoltika felgyógyítására fordítani...

A jótékonysági est célja a székesfehérvári kisfiú, Ekker Zsoltika további gyógyítása, az őssejtbeültetés és a harmadik kínai út támogatása, illetve annak finanszírozása volt. A Hálózat Tv népszerü showmüsora, a Házibuli Attilával címet viselő szórakoztató, ugyanakkor a jótékonyságot előtérbe helyező program fellépői között volt a Sógorok, Kovács Erzsi, Várhegyi Gábor és Papp Attila is.

Képünkön Zsoltika apukáját, a felajánlásokat megköszönő Ekker Tibort láthatják - a szerk.

A jótékonysági esten az Erste Ingatlanlízing Zrt.-től Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, míg szakszerveztetünk részéről Mészáros Géza elnök - akit felesége is elkísért - vett részt.

Természetesen az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és annak Hosz alapszervezete is támogatta a rendezvényt, képviseletükben Grell Norbert alapszervezeti vezető volt jelen. 

Köszönetnyílvánítás során kiemelték az Erste Ingatlanlízing Zrt, a Honvédszakszervezet, és a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány összességében 140 ezer forintos felajánlását.

Kiemelték Várkonyi Csaba, Mészáros Géza, valamint az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokának, dr. Révész Gyula mérnök ezredes támogatását, illetve a 43-as Hosz alapszervezet részéről Grell Norbert alapszervezeti vezető önzetlen segítségnyújtását, támogatását.

A harmadik kínai úthoz szükséges, összességében mintegy 5 millió forint a további felajánlásoknak, illetve az szja 1%-aiból befolyó összegnek köszönhetően - előreláthatóan - nyárra fog rendelkezésre állni.

Járuljon Ön is hozzá Zsoltika gyógyulásához! A család megrendítő történetét, illetve a felajánlásokhoz szükséges további információkat a www.ekkerzsoltika.gportal.hu weblapon olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.