2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jótékonysági rendezvény Ekker Zsoltikáért

Hosz  |  2009. 03. 21., 20:58

A Honvédszakszervezet, a Katonákért Alapítvány és az ERSTE Ingatlanlízing Zrt. közreműködésével - március 21-én - jótékonysági estet tartottak Ekker Zsoltika felgyógyulásáért. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban - mintegy 350 néző előtt - lebonyolított rendezvény után mintegy 600 ezer forintot lehet majd Zsoltika felgyógyítására fordítani...

A jótékonysági est célja a székesfehérvári kisfiú, Ekker Zsoltika további gyógyítása, az őssejtbeültetés és a harmadik kínai út támogatása, illetve annak finanszírozása volt. A Hálózat Tv népszerü showmüsora, a Házibuli Attilával címet viselő szórakoztató, ugyanakkor a jótékonyságot előtérbe helyező program fellépői között volt a Sógorok, Kovács Erzsi, Várhegyi Gábor és Papp Attila is.

Képünkön Zsoltika apukáját, a felajánlásokat megköszönő Ekker Tibort láthatják - a szerk.

A jótékonysági esten az Erste Ingatlanlízing Zrt.-től Várkonyi Csaba elnök-vezérigazgató, míg szakszerveztetünk részéről Mészáros Géza elnök - akit felesége is elkísért - vett részt.

Természetesen az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és annak Hosz alapszervezete is támogatta a rendezvényt, képviseletükben Grell Norbert alapszervezeti vezető volt jelen. 

Köszönetnyílvánítás során kiemelték az Erste Ingatlanlízing Zrt, a Honvédszakszervezet, és a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány összességében 140 ezer forintos felajánlását.

Kiemelték Várkonyi Csaba, Mészáros Géza, valamint az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred parancsnokának, dr. Révész Gyula mérnök ezredes támogatását, illetve a 43-as Hosz alapszervezet részéről Grell Norbert alapszervezeti vezető önzetlen segítségnyújtását, támogatását.

A harmadik kínai úthoz szükséges, összességében mintegy 5 millió forint a további felajánlásoknak, illetve az szja 1%-aiból befolyó összegnek köszönhetően - előreláthatóan - nyárra fog rendelkezésre állni.

Járuljon Ön is hozzá Zsoltika gyógyulásához! A család megrendítő történetét, illetve a felajánlásokhoz szükséges további információkat a www.ekkerzsoltika.gportal.hu weblapon olvashatja el.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.