2024. 03. 29. péntek
Auguszta
: 396 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pályázatgyőztesek

Hosz  |  2009. 04. 02., 19:25

A Hosz elnöksége minden évben döntött arról, hogy a Honvédszakszervezet, mint a hivatásos és szerződéses katonák reprezentatív érdekvédelmi szervezete az erre a célra elkülönített pénzügyi keretösszeg felhasználására pályázatot hirdet önálló csoportok, alapszervezetek és önálló csoportok részére. A pályázat célja olyan családi napok megrendezésének támogatása, melyek a Hosz tagok, illetve családtagjaik (gyermekeik) pihenését, regenerálódását szolgálják. Ezeknek a rendezvényeknek értékteremtő, értékközvetítő hatása van...

A Honvédszakszervezet hagyományának tekinthető, hogy a közösségek fejlesztése, a kohéziós erő megteremtése céljából támogatja a kreatív programokat tagjai és családtagjaik (gyermekeik) számára, melyek azok aktív közremüködésével valósulnak meg.

A családi napok és rendezvények támogatására a költségvetésben elkülönített pénzügyi keret 2009-ben 1.000.000.- Ft.

 

Családi nap szervezésére 25 pályázat érkezett be, (míg az előző évben 18) a Honvédszakszervezethez.  A pályázók által elnyerni kívánt összeg: 1 611 635 Ft., volt.  A Honvédszakszervezet elnöksége megemelte a pályázati keretösszeget, így minden pályázó támogatásban részesül.

 

A pályázók listája:

MH Veszélyesanyag Ellátó Központ Pusztavacsi csoport

 

Pápa Bázisrepülőtér Alapszervezet

 

HOSZ Boconádi alapszervezet Kaposvár

 

MH CKELMK

 

MH VEK 2. Harcanyagraktár csoportja Táborfalva

 

Székesfehérvári Nyugdíjas csoport

 

ÖHP alapszervezet

 

Székesfehérvári 43. hír. és vt.e. Alapszervezet

 

Székesfehérvári 362. Alapszervezet

 

HOSZ KPÜ Alapszervezet

 

HOSZ Nyugállományú Tagozat Budapesti csoportja

 

MH HEK Alapszervezet

 

KIAK csoport

 

Várpalotai Alapszervezet

 

MH 59. SZDRB Alapszervezet

 

260. sz. Alapszervezet Győr

 

MH Támogató Dandár

 

MH VEK 3. Harcanyagraktár HOSZ Káli csoportja

 

ZMNE

 

HOSZ Tatai Alapszervezet

 

MH Katonai Közlekedési Központ önálló csoport

 

HOSZ Nyugállományú Tagozat Debreceni csoport

 

Hódmezővásárhelyi Alapszervezet

 

HM LÉJÜ Kecskemét

 

Radar alapszervezet Veszprém

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Dánia - az F-35-ösök érkezésével - folyamatosan vonja ki a hadrendből F-16-os vadászbombázóit, melyek értékesítését már korábban meghirdették. A lehetséges vásárló kilétét a napokban hozták nyilvánosságra.

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.