2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkában az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2009. 04. 22., 16:10

Április 22-i ülésén - egyebek mellett - az elmúlt időszakban lefolytatott ellenőrzések tapasztalatait értékelte az Ellenőrző Bizottság (EB), de meghatározták a következő hetek feladatait is. Az ülésen Mészáros Géza elnök aktuális tájékoztatót tartott az elmúlt hetek szakszervezet-politikai történéseiről - tudtuk meg Nagy Zoltántól, az EB elnökétől... 

Nagy Zoltán elnök elmondta, hogy Győrött, Veszprémben, illetve Székesfehérvárott tartanak majd ellenőrzéseket, de a hagyományos bizottsági továbbképzést is megtartják majd.

Az Ellenőrző Bizottság részletesen foglalkozott a május 14-i választmányi ülésre készített határozat-tervezetekkel is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.