2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elveszítjük a kereset-kiegészítést? - OKÉT ülés előtt

Hosz  |  2009. 05. 12., 16:24

A 13. havi juttatás helyett folyósított kereset-kiegészítés megvonására készül július elsejétől a kormány. Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) május 14-i ülésén előterjesztendő kormányzati javaslat szerint az eddigi 8,3%-os, illetve bruttó 15 ezer forintos, mindenkit érintő kiegészítés helyébe a maximum bruttó 117 ezer forintos felső határig történő csekély mértékű pótlás lépne. A kormányjavaslat gyakorlatilag a közszféra kereset-megállopodásának egyoldalú figyelmen kívül hagyását jelenti. Eszerint csaknem valamennyi katona elveszítené a 15 ezer forintos kereset-kiegészítését. Részletek az alábbiakban...

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.