2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Különvélemény - vezető tisztségviselőinkkel

Hosz  |  2009. 05. 13., 19:28

A Duna Tv Különvélemény című műsorának e havi vendégei között szerepelnek szakszervezetünk vezető tisztségviselői. Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök a szerződéses állomány tényleges jövedelmi viszonyairól, míg dr. Heiling Ottó alelnök a közelmúltban a HM működéséről kiadott ÁSZ jelentésről nyilatkozott. Az adást május 13-án, 23.35h-kor tekinthették meg először, a következő ismétlés május 18-án, hétfőn 8.10h-kor. A felvétel letölthető innen! (Tisztségviselőink a 18:29 perctől láthatóak!)

Ebben a hónapban is új adással jelentkezik a Duna TV Különvélemény címü müsora. Most, a katonák illetménye és az ÁSZ jelentés mellett a május 8-i sztrájkokról és azok sajtóvisszhangjáról, a külföldi munkavállalás és adózás csapdáiról és a biztonságos munkahelyek kampányról esik szó. Emellett összefoglalót láthatunk az áprilisban a LIGA Szakszervezetek székházában megrendezett közgazdasági konferenciáról, amelyen Róna Péter, Chikán Attila és Akar László vitázott a gazdasági válságból kivezető út lehetséges irányairól. A müsort a Duna TV a következő időpontokban sugározza világszerte:Hétfő (Május 18.) 8:10   Szerda (Május 20.) 7:10  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.