2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Különvélemény - vezető tisztségviselőinkkel

Hosz  |  2009. 05. 13., 19:28

A Duna Tv Különvélemény című műsorának e havi vendégei között szerepelnek szakszervezetünk vezető tisztségviselői. Mészáros Géza elnök és Szincsák Gyula alelnök a szerződéses állomány tényleges jövedelmi viszonyairól, míg dr. Heiling Ottó alelnök a közelmúltban a HM működéséről kiadott ÁSZ jelentésről nyilatkozott. Az adást május 13-án, 23.35h-kor tekinthették meg először, a következő ismétlés május 18-án, hétfőn 8.10h-kor. A felvétel letölthető innen! (Tisztségviselőink a 18:29 perctől láthatóak!)

Ebben a hónapban is új adással jelentkezik a Duna TV Különvélemény címü müsora. Most, a katonák illetménye és az ÁSZ jelentés mellett a május 8-i sztrájkokról és azok sajtóvisszhangjáról, a külföldi munkavállalás és adózás csapdáiról és a biztonságos munkahelyek kampányról esik szó. Emellett összefoglalót láthatunk az áprilisban a LIGA Szakszervezetek székházában megrendezett közgazdasági konferenciáról, amelyen Róna Péter, Chikán Attila és Akar László vitázott a gazdasági válságból kivezető út lehetséges irányairól. A müsort a Duna TV a következő időpontokban sugározza világszerte:Hétfő (Május 18.) 8:10   Szerda (Május 20.) 7:10  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.