2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Előléptetés a Magyar Honvédelem napja alkalmából

Hosz  |  2009. 05. 25., 08:51

A Magyar Honvédelem Napja alkalmából - a Stefánia Palotában - dr. Vadai Ágnes államtitkár elismeréseket adott át a Magyar Honvédséggel együttműködő társadalmi szervezetek tagjainak. A május 19-én megrendezett ünnepségen a honvédelem ügye érdekében huzamosabb ideje végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Kiss Zoltánt nyugállományú alezredessé léptettek elő. Kedves kollégánk amellett, hogy szakszervezetünk szombathelyi nyugállományú csoportjának vezetőségi tagja, jelenleg a Liga Szakszervezetek nyugat-magyarországi régióvezetőjeként is tevékeny. Gratulálunk, Zoli! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.