2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Katonákért Alapítvány: Középpontban a norvég program

Hosz  |  2009. 05. 27., 14:21

Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi ülését május 27-én tartották a HM Kulturális és Szabadidőközpont Kht. Intarzia termében. A rendezvény fókuszába a katonák munkaerő-piaci reintegrációjának képzési programját, vagyis a norvég projektet állították...

A kuratóriumi ülés elején az Alapítvány 2008. évi közhasznú jelentéséről tárgyaltak, majd „A Katonák munkaerő-piaci reintegrációjának képzési programja” címü Norvég Alap pályázat helyzetéről tájékoztatott Szekeres István ny. dandártábornok. A Katonákért Alapítvány kuratóriumának elnöke - egyebek mellett - elmondta, hogy a 2010. december 31-ig tartó program célcsoportját a volt hivatásos és szerződéses katonák képzik, de az egykori közalkalmazottakat is érinti. A projekt 4 hónapos ciklusokból épül fel, melyek tartalmi és pénzügyi elszámolással zárulnak. 

Ezt követően a segélyezés helyzetéről Pusztai Lajos kuratóriumi titkár adott részletes tájékoztatást.

Az egyebekben az szja 1%-os felajánlásokról is beszélt Pusztai Lajos, majd a norvég projektre visszatérve, elhangzott, hogy Sásik László projektmenedzser május 28-án a HM koordinációs értekezletén a tárca főosztályvezetőit tájékoztatja az aktuális feladatokról. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.