2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pünkösd után jelenik meg az Egység!

Hosz  |  2009. 05. 29., 12:38

A júniusi Egység újság - az aktuális szolgáltatásokat tartalmazó melléklettel együtt - 28 oldalon jelenik meg. A Pünkösd utáni napokban postaládákba kerülő lapban - egyebek mellett - beszámolunk a választmányi, az elnökségi és a HÉF ülésen történtekről, de a május elsejei demonstrációs részvételünkről is részletesen tudósítunk. Az Egység híreket közöl a katonanői szekció életéről, valamint arról is értesülhetnek, hogy Szentesen mit jelent a szakszervezeti aktivitás. A 10.500 példányban megjelenő színes lapunk a norvég projekt aktuális információiról és az országos horgászversenyen történtekről is beszámol! Cikkeink már letölthetők honlapunkról, kellemes ünnepeket, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.