2024. 03. 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
: 396 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ez történt az Egység Kupa VIP labdarúgó tornán

Hosz  |  2009. 06. 11., 11:39

Nem az ellenfél, hanem saját drukkereink okozták a legnagyobb gondot Győrben, az első alkalommal megrendezett VIP focikupán. A műfüves pályán ugyanis kitűnően játszottunk – ezt a minősítést mindig az éppen aktuális győztes fogalmazta meg a meccsek után – ám a torna végén nem találtuk népes szurkolóseregünket...

Mindketten – Szincsák Gyula alelnök, Besenyei Csaba elnökségi tag - az első tíz kapott gól hatására először a helyi ambuláns rendelést keresték fel, majd a vérnyomás mérés eredményének ismeretében oly távol helyezkedtek el a pályától, hogy ne lássák a középkezdéskor a mez színét. Ez ugyanis azt a tévhitet erősíthette bennük, hogy mindannyiszor mi rúgtunk gólt. A díjak átadása után persze a sajtó számára is „megnyílt” a B közép: Besenyei Csaba őszintén bevallotta, hogy a Honvédszakszervezet csapatáért szorító közönség számára lidércnyomásnak tünt szereplésünk, Szincsák Gyula pedig attól tartott, hogy – történelmi analógiával – a tanúkat is lenyilazzák, mint Attila temetésén.

A játékosok természetesen másként látták mindezt, hiszen a négycsapatos tornán alig csúsztunk le a dobogóról, s nem győztük fogadni a baráti meghívásokat a különböző tornákra.

 

 

 

 

 

 

 

Az Egység Kupa VIP labdarúgó torna végeredménye:

    Összhaderőnemi Parancsnokság

    12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

    HM vezetői csapat

    Honvédszakszervezet

A torna gólkirálya Sulyok János, a HM vezetői csapat iszonyatos lövőerejü csatára lett, a torna legjobb kapusa pedig a győztes csapat hálóját őrizte. Gyenes Róbert korábban megyei szinten hasonló poszton szerepelt – van némi elképzelésünk arról, milyen színvonalon, hiszen mindössze háromszor kellett maga mögé nyúlnia. Csapatkapitánya, Gulyás Zoltán szerint kitünően szervezett, rangos eseményen sikerült diadalt aratniuk, s ebben közrejátszik az a tény is, hogy társai egy része nagypályás játékos volt. Az „álomcsapat” igazi összhaderőnemi, s immár egy éve rendszeresen készülnek a különböző megmérettetésekre – elsősorban korosztályos, negyven feletti tornákon, s a városi bajnokságban vesznek részt.

Andor Tamás, a Honvédszakszervezet elnökségi tagja ezúttal sem a csapatban, sem a lelátón nem jeleskedhetett. Szervezőként magára vállalta mindazt, amely egy ilyen esemény lebonyolításával együtt jár. A visszajelzések szerint tökéletes munkát végzett – bár mi is elmondhatnánk ugyanezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

20 évvel ezelőtt, 2004. március 16-án érkezett meg Olaszországba két F-104 Starfighter kíséretében az első Eurofighter Typhoon. A jeles évforduló alkalmából nem maradhatott el egy jubileumi festésű példány bemutatása sem.

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.