2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ez történt az Egység Kupa VIP labdarúgó tornán

Hosz  |  2009. 06. 11., 11:39

Nem az ellenfél, hanem saját drukkereink okozták a legnagyobb gondot Győrben, az első alkalommal megrendezett VIP focikupán. A műfüves pályán ugyanis kitűnően játszottunk – ezt a minősítést mindig az éppen aktuális győztes fogalmazta meg a meccsek után – ám a torna végén nem találtuk népes szurkolóseregünket...

Mindketten – Szincsák Gyula alelnök, Besenyei Csaba elnökségi tag - az első tíz kapott gól hatására először a helyi ambuláns rendelést keresték fel, majd a vérnyomás mérés eredményének ismeretében oly távol helyezkedtek el a pályától, hogy ne lássák a középkezdéskor a mez színét. Ez ugyanis azt a tévhitet erősíthette bennük, hogy mindannyiszor mi rúgtunk gólt. A díjak átadása után persze a sajtó számára is „megnyílt” a B közép: Besenyei Csaba őszintén bevallotta, hogy a Honvédszakszervezet csapatáért szorító közönség számára lidércnyomásnak tünt szereplésünk, Szincsák Gyula pedig attól tartott, hogy – történelmi analógiával – a tanúkat is lenyilazzák, mint Attila temetésén.

A játékosok természetesen másként látták mindezt, hiszen a négycsapatos tornán alig csúsztunk le a dobogóról, s nem győztük fogadni a baráti meghívásokat a különböző tornákra.

 

 

 

 

 

 

 

Az Egység Kupa VIP labdarúgó torna végeredménye:

    Összhaderőnemi Parancsnokság

    12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

    HM vezetői csapat

    Honvédszakszervezet

A torna gólkirálya Sulyok János, a HM vezetői csapat iszonyatos lövőerejü csatára lett, a torna legjobb kapusa pedig a győztes csapat hálóját őrizte. Gyenes Róbert korábban megyei szinten hasonló poszton szerepelt – van némi elképzelésünk arról, milyen színvonalon, hiszen mindössze háromszor kellett maga mögé nyúlnia. Csapatkapitánya, Gulyás Zoltán szerint kitünően szervezett, rangos eseményen sikerült diadalt aratniuk, s ebben közrejátszik az a tény is, hogy társai egy része nagypályás játékos volt. Az „álomcsapat” igazi összhaderőnemi, s immár egy éve rendszeresen készülnek a különböző megmérettetésekre – elsősorban korosztályos, negyven feletti tornákon, s a városi bajnokságban vesznek részt.

Andor Tamás, a Honvédszakszervezet elnökségi tagja ezúttal sem a csapatban, sem a lelátón nem jeleskedhetett. Szervezőként magára vállalta mindazt, amely egy ilyen esemény lebonyolításával együtt jár. A visszajelzések szerint tökéletes munkát végzett – bár mi is elmondhatnánk ugyanezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.