2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Győrben maradt az Egység Kupa

Hosz  |  2009. 06. 12., 08:21

A győri rendezésű kispályás focitornán hazai siker született: a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred csapata - 1:1-es mérkőzés után – büntetőrúgásokkal legyőzte a Honvédszakszervezet csapatát, s ezzel elhódította az Egység Kupát. A bronzérmet az MH 64.Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred csapata szerezte meg, miután a kisdöntőben jobbnak bizonyult a Pápa Bázis Repülőtér együttesénél. Gratulálunk mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.