2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közös gondolkodás, egységes álláspont

Hosz  |  2009. 06. 16., 17:08

Szakszervezetünk Ellenőrző Bizottsága továbbképzéssel egybekötött kibővített ülésen tájékozódott a figyelmeztető demonstráció előkészületeiről. Nagy Zoltán bizottsági elnök által vezetett - június 16-18 közötti, a békésszentandrási szakszervezeti üdülőben lebonyolított - eseményen a demonstrációs bizottság és a főtitkár is részt vett...

A korábbi évek hagyományainak és az Ellenőrző Bizottság éves tervének megfelelően szakszervezetünk elnöksége is részt vett a továbbképzéssel egybekötött bizottsági ülésen. A szakszervezet vezető tisztségviselői közül elsőként dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár adott tájékoztatást a június 22-i demonstráció szervezési ügyeiről, majd a nem függetlenített elnökségi tagok is beszámoltak az általuk vezetett képviselet mindennapjairól, a tagságot leginkább foglalkoztató problémákról. 

A háromnapos jóhangulatú esemény lehetőséget biztosított a demonstrációs bizottság ülésére, az operatív döntések meghozatalára, a közös gondolkodásra, valamint az egységes szakszervezet-politikai álláspont kialakítására is.

Június 18-án a hódmezővásárhelyi, míg másnap a szolnoki Hosz alapszervezet müködését, gazdasági életét vette górcső alá az Ellenőrző Bizottság.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.