2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagi motivációs és elégedettség mérés

Hosz  |  2009. 07. 07., 10:25

Szakszervezetünk 2008-ban konzorciumi partnerével a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 2.5.1.) keretében kiírt „Érdekképviseleti szervezetek kapacitásának fejlesztése” című pályázaton pozitív elbírálásban részesült. A döntést követően a projekt megvalósítás 2008 végén kezdődött el. A projekt egyik állomásaként szakszervezetünk tagjai elégedettségének mérésére szeretnénk sort keríteni jelen kérdőív kitöltésén keresztül. Ehhez kérem a továbbiakban szíves közreműködését. A válaszadás körülbelül 15 percet vesz igénybe. Válaszait természetesen bizalmasan kezeljük, a kitöltés névtelen, ez biztosítja a vélemények objektivitását. Adatai anonim módon kerülnek feldolgozásra, csak az összesített eredmények kerülnek elemzésre. Közreműködését köszönöm és nagyra értékelem. Üdvözlettel,Mészáros GézaHOSZ, elnök

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.