2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkában az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2009. 09. 06., 19:44

Az Ellenőrző Bizottság szeptember 3-i ülésén - egyebek mellett - az elmúlt időszak ellenőrzéseinek tapasztalatait vitatták meg, majd a következő hetek munkáinak személyi összetételéről egyeztettek. Nagy Zoltán bizottsági elnöktől azt is megtudtuk, hogy az elmúlt napokban érkezett beadványok vizsgálatát is megkezdték. Az ülésen Szincsák Gyula alelnök is részt vett...

Az ellenőrző bizottság tagjait a Hosz alelnöke az aktuális szakszervezet-politikai ügyekről, illetve az érdekképviselet előtt álló feladatokról is tájékoztatta. A bizottság e mellett felkészült a szeptember 10-i választmányi ülésre is. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.